Chemical Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Esası hiç işim olmaz mortıl kombatla :) Ama müziğinin başı çok eskiden bildiğim bi şarkıdır orgda kendim çalabilirim hatta aynı tuşları kullanarak tersten farklı hızda ve sırada çalarsanız ünlü olan başka bi şarkıyı daha farkedersiniz:) ben bi ara org dersi alıyordum hocamda www.fistik.com dan yiğit diye birisiydi karete kamil müziklerini felan hazırlıyan:) adam bildiğim bütün melodileri biliyordu resmen 1 şarkı vardı ayı dansı diye(ismi basit çalması 2 el istiyor oldukca karışık bi şarkı) bi onu bilmiyordu:) ben bi ara oyun oynarken gelmişti oyunda pinball gibi bişi müziğini duyunca aa biliyorum bunu ben diyip çalmıştı hep aklımdadır o müzik Geçengün arkadaşın telefon çalıyor Baktım bu müzik sordum adı ne bunun mortal kombat ın müzii dedi:) Yani uzun hikaye eüheü Bu arada o 2 şarkıyı şu notaları c C gibi giden eski model telefonlara çekmiştim istiyen varsa yollarım[signature][hline]Alttak kişiler Lütfen bu mesajı okumayınız Kenderleme, HellHound, Sly-one(2/1),Volfied Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 eee?[signature][hline]Looking for a shard*etrafa bakınır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar