kingpin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 oynayan var mı hala ? herşeyi yükledim büyük bir hevesle ancak yeni anti hile programı çıkmış. ben hayatımda bu kadar sorunlu bir program görmedim. program çalışıyor olmasına rağmen lütfen sXe'yi yükleyiniz diye uyarı veriyor server, daha sonra ekran kararıyor akabinde kickleniyorum. benzer sorunla karşılaşan var mı ? çook zor bir olasılık ama sorayım istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 en son versiyonu mu? eğer değilse update et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 en son versiyon sxe 4.6 1.0fix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 şey dene bide. grafik ayarlarından, opengl is direct 3d yap öyle dene. olmazsa tam tersini yap. hangisiydi hatırlamıyorum tam ama bu ayar yüzünden bende sıkıntı çekmiştim zamanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 valla bende software seçiliydi direct3D yaptım yine attı serverdan opengl yapamıyorum desteklemiyor kartım çünkü (geforce2 :() deliricem hakkaten 3 gram cs hevesim vardı bu gerizekalı program yüzünden yalan oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar