BonJovi Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Eski zamanlarda 8-9 yıl önce filan tank oyunu vardı hatırlarsanız, açıyı ayarlayıp atış yapıyordunuz yukarı dogru ve rakibinizi vurmaya çalışıyordunuz bu şekilde. Bu oyunun adını hatırlayan var mı?Bulup download etmek isterim nostalji için.[signature][hline]Like Frankie said, I did it my way ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Çok basit bir versiyounu vardı bende adı Bang idi ah ah win 3.1 ile oynuyorduk[signature][hline]MKC _-Sturm-_ 06.12.2003 19.36'ta icq'dan demiş ki; ee ne var yatılıların g.tleri yok mu? _-Sturm-_'un dier bombası(tarihi kayıtlara geçmedi); Ayağımda ayak var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 pocket tanks die yeni bi version u vardı galiba *!Kazaayı açıp aramaya koyulur.* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Pocket Tanks! askerde az oynamadım...[signature][hline]Now I lay me down to sleep Pray the lord my soul to keep If I die before I wake Pray the lord my soul to take :-) :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 hatıralyana , GORILLAS.BAS[signature][hline]I love my solitude¹ ¹Yalnızlığımı seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 buldum! pocket tanks deluxe die kazaa da var 3mb ve çok zevkli eskisi gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar