Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Kimler Benim Kibin Amy Lee ( Evanescence vokal ) hastası çok iyi bi sesi var beni feci etkiliyo Ammmmyyyy :D
sadbutTrue Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Bana da o tur kadınlar cok itici gelıo nedense[signature][hline]Then they summoned me over to join in with them. To the dance of the dead In to the circle of fire I followed them. In to the middle I was led
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 sazanimdir belki ama fan mi demek istedin? ben hayran degilim, sadece sesi guzel.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Ra_d Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 yok abi yanlışınız var.fan dönerek soğutan mekanizma demek.[signature][hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Bilmiyorumki kafam çok karışık.?
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 bende durdum, baska bolumlere baktim unuturum diye, sonunda dayanamadim :)[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 fun(ingilizce fanatic kıs. kul)+s(ingilizce çoğul eki) sizede malzeme lazım ha :D
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 ingilizce kis kul fun degil iste. Fan.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
hella Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 HAHAAHHAHAHAHAHAHAHA[signature][hline]G-power a.k.a gehena werewolf uin
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Harbi ya ah pardon bilimum yazım hataları yapmışım ingilizceden sınıfta bırakmayın pls lordum :D
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Bi kere topic yanlış (fan-fun) İkincisi her önüne gelen "Amy Funs" , "Avril funs" (!) vs. gibi topic açarsa, burası müzik bölümü olmaktan çıkar.[signature][hline] karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki: You hödö you hödö my self controoool hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak...
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 bana wahşi bir tatlılığı warmış gibi geliyor amy nin :p[signature][hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Baturaabi 8 Eylül 2003 Saat 22.21 de demiş ki : Ya resmen Kamp kuruyollaw ya.. Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben de...
HellHound Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 sly o zaman let's have some fun! *!Winamp'e parti muzigi koyar* "Who loves short shorts?" "We love short shorts..." "Who wants short shorts?" "We want short shorts..."[signature][hline]"Wir aber wollen die werden, die wir sind - die Neuen, die Einmaligen, die Unvergleichbaren, die Sich-Selbst-Gesetzgebenden, die Sich-Selber-Schaffenden." - F. W. Nietzsche[/b] ...a Dream for the Blind... "You know, if you take everything I've done in my entire life and condense it down into one day, it looks decent." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy [Bu mesaj HellHound tarafından 28 January 2004 13:10 tarihinde değiştirilmiştir]
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 amy nin vahşi bir çekiciliği var doğru sonuna kadar da arkasınadyım ama makyajsız hiç bir şeye benzemediği de aldığım duyumlar arasında ama olsun biz de makyajlı haline hastayız zaten ses konusunda da şöyle söyleyeyim tarja nın da(nightwish) sesine hastayım ama bir şekilde opera tarzı vokal beni cezbetmediği için bir dolores in ya da bir anneke nin sesi benim için daha cezbedici ve çekici geliyor(amy de dahil buna) ama lütfen gözönünde bulunduralım ki bir tarja vardır ki dillere destan... ben de makyaj yazarken çektiğim işkenceyi çekmedim başak yerde bu arada nedense[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 said: Sly-One, 28 January 2004 12:56 tarihinde demiş ki: bana wahşi bir tatlılığı warmış gibi geliyor amy nin :p Aynen
Fragrant Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 gençler ne oluyo bakayım burda??? bi daha yengeniz hakkında garip topicler istemiyorum!!!dağılın şimdi.. (amy funs nedir yaaa??? "amy eğlenceleri"?)[signature][hline]dağılın burda görülecek bişey kalmadı,herşey kontrol altında!!! [Bu mesaj Fragrant tarafından 31 January 2004 01:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Fans yazcaktı karıştırdı abisi kızma hemen.! :)[signature][hline]these wounds won't seem to heal this pain is just too real there's just too much that time cannot erase when you cried i'd wipe away all of your tears when you'd scream i'd fight away all of your fears and i've held your hand through all of these years but you still have all of me
Öne çıkan mesajlar