Sorj Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 ben geliyorummm buldum şifreyle acc name i =) savununn level 1 arms man geliyopr!!!!!!![signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Hehe newbielik guseldir kıymetini bil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 güzelde biraz yardım eteniz? kay albion highlander sehrindeyim albion kalesinin ordaki kasaba varya ufak hgihlander kasabası ordayım bi yardım eli uzatın :D[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 ismim luthanen[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gorgo Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Yeni bir Daoc cu olarak san şöle diyim DAOC YAŞAM KURALLARI MANİFESTOSU 1-Newbie iken kesinlikle yalnızlığı yaşayacaksın. 2-DAOC'a ilk başladığında ninni gibi gelen müziğinden nefret edeksin. 3-Newbie iken sana mavi görünen yaratıklardan reskill yiyeceksin. 4-Kıcı kırık üç kuruşluk exp için rıp ıne pray etmek için reskill yiyeceksin. 5-High lvl'lere "Ya daha iyi bir silah daha iyi bir armor zart zurt".... sordugunda "Sen Daha Böyle Kas Hele bi lvl40 ol" cevabı alacaksın. 6-TASK'ler senin can dostun olacaklar. vs..vs..vs.. Aklıma geldikçe sölerim Bunlardan Sonra Sana Yardım Elleri Gelecek Ama Bunları Yaşamadan OLMAZ!!![signature][hline]"Dünya Nasıl Olması Gerekiyorsa Öyle Kendini Kurtaramayanı Kimse Kurtaramaz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 su an icin dogru ama msl eskiden beta ve ilk release zamaninda newbiyken bile kalabilik gruplarla dolasilirdi :) kimse napilcagini bilmez saga sola deli gibi kosulurdu hehe benim newbiligim boyleydi beta da ve releasein ilk aylarinda :) petpull ve buffbot zamaninda daoc a baslamak hic akillica degil su anda :)[signature][hline]UYKUM VAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 ya 1 arkadaşla konuşuyorum mercanery ol dedi bilemiyorum level 5 im arms man olma dedi kötü dedi polearms sız falan mercanery falan ac dedi izledik onu dual wield falan varmiş hoş baya ismim luthanen bu arada eğer humberton a gelirseniz hoş olur birlikte gezeriz tozarız felan birde yarın biri bana mercanery nin nerde oldugunu yazarsa sevınırım camelot castle da tekrar görüşmek dileğiyle ... Hailed by Luthanen bu arada briton 10 str 10 con 10 qui verdim mercanery icin 70 str 70 con 70 quickness oldu diğerleri 60 bilmşiyorum ne kadar ii yaptım ama bence ii cok seri vuruyorum e bronze scimitarda cabası 9 10 (-1) (+1) falan vuruyıorum ne diyim yarın oyunda görüşürüz umarım (tabi kablonet gitmezse)[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 ya daoc'un newbieligi bi ayrı koyu oluyor armsman ıyı arkadasım bu yolda devam et iyi damgler vereceksin ilerleyen zamanlarda :)[signature][hline]Konhart 50.8 Necro Mosqi 50 İnfil 4L7 Coming soon 50 reaver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 ama merc actım? =( zaten 2 elime silah almayı istiyordum bu arada dantess burdansan selam =) dantess soylemişti bana armsman değilde mercenary aç die neyse saolun öneriler icin[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar