Halfmumi Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 1 Haftalığına yokum arkadşlar. Destination; İstanbul... Mission:Kaybolmadan gezebilme imkaanı bulabilmek ve Estelle binde bir ihtimal buluşabilmek(naaa lan hiç bir yerin bilmiyorum :p) gidenler yazsın baklalım..... tahminen 1 saat sonra yolda olacağım :P çav... *!el sallar*[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Lets burn some muscle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 *!arkasindan su doker* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Yer: Bursa Ne zaman: aha bugun oglen cikilacak Ne boh yincek: Terry Pratchett eBook lari somurulenecek, bol bol muzik dinlenecek, projeler ustunde calisilinacak, sulale ziyaret edilecek, laptopun sarzi bitecek, ben delirecek... Niye?: Bayraaam Nereye kadar?: sali carsamba kipi[signature][hline]Lights out, . As you hit the ground... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Annemler gitti valla ben evde boş çılgı party sabaha kadar denz Bu arada estel de biyerlere gitmiyomuydu mumi[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu Obscura K.Matthew Guildmaster/Keepers Of Rebellion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar