The_Guardian Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Yine ben..(hesapladim bu 5. yazisim.,) Neyse konuya gireyim hemen bazi sitelerde goruyorum Sayfanin icinde kucukkucuk pencereler oluyor ve ordaki oklara gore icindeki yazilar okuyoruz Mesela icinde bir nevi kucuk bir site tarihcesi var. Bu kendiliginde donuyor. siz mouse getirince duruyor veya oynuyor. Umarim anlamissinizdir dedigimi. Html kodu lazim,[signature][hline]Kendimizi kandirmayalim Hic bitmeyen Efsaneler Grim Fandango Turk Fan klubu Kilicim ve ben ve kullanim -a.k.a me myself and Zulfukar - Havada sekizli ucan tekme atma koleji Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 dhtml le yapaiblirisn www.dynamicdrive.com[signature][hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 oradakileri biraz karistirdim denedim lakin olmadi o yuzden buraya yazmnistim topik i. Lakin saol bir daha bakayim[signature][hline]Kendimizi kandirmayalim Hic bitmeyen Efsaneler Grim Fandango Turk Fan klubu Kilicim ve ben ve kullanim -a.k.a me myself and Zulfukar - Havada sekizli ucan tekme atma koleji Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar