DonCorleone Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 nokia 6100 telefon ile kutusundan çıkan cd'de bulunan nokia pc suite programına bağlanamıyorum ve pcden hiçbir şekilde telefonu göremiyorum. bilginiz varsa yardım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hassand Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 peki bilgisayar telefona baalanabilio mu kizilotesinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 ewt bağlantı saglanıyor sanırım hem telin hem pcnin kızılötesi saglıklı çalışıyor ama programı devreye soktuumda yada bir başka yerde tele ulaşamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 kesinlikle böyle birşey olamaz sen iyi bağlandıklarını kontrol et eğer xp kullanıyorsan alt köşede belirir "bilmem ne ile bağlantı kuruldu" diye falan yazar bağlantıdan sonra açarsan programı ve beklersen iyi olur eğer bir hareket yoksa connect falan gibi bölümleri olması lazım tepedeki menülerde onları karıştır..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar