Soulbringer Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Ölüm beni anlamaz.. Anlatsam tüm yaşamımı Anlatsam tüm yalnız anlarımı Anlatabilsem tüm iyiliklerimi Ölüm beni anlamaz.. Koştuğumu söylesem yalan kalplerde Ağladığımı söylesem saf duygular icinde Anlatabilsem tüm iyiliklerimi Ölüm beni anlamaz O baktığım gözlerine O kurduğum hayallere Hayata veryansın edişime... Ölüm beni anlamaz O hergün lanetler ettiğim kalbime O hergün baktığım buzdan gözlerime Dokunmaya korktuğum kalbime... Ölüm beni anlamaz Salınır gelir yüzsüzce Elinde bembeyaz bir bıçak ile Anılarımı yırtar önce Ölüm beni anlamaz Anılardan geriye kırık fotograflar Umarsızca parcalar Gerisin geri kalir bir beyaz beden Ölüm beni anlamaz Ankaranın soğuğu O yalnızlar yokuşu Hiç birini tınlamaz Yüzsüzce alir beni bu ışıktan... (Moralim sifirin altında yani iyi yada kötü olsun diye yazmadım sadece bir şekilde aktardım ruh halimi...)[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 said: Soulbringer, 24 January 2004 18:08 tarihinde demiş ki: Ölüm beni anlamaz Ankaranın soğuğu O yalnızlar yokuşu Hiç birini tınlamaz Yüzsüzce alir beni bu ışıktan... Ölüm beni anlamaz İçerken kuleye karşı Ben ve yanlızlığımın yakarışı Fısıldar kulağıma.... eline sağlık[signature][hline]smthng about sx&drt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monalith Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Kalbine sağlık çok güzel olmuş, Hep kendi kendime sormuşumdur; neden aşıkken, umutsuzken, yanlızken hep o kor gibi yüreklerimizi ölümün soğukluğunda söndürmekte ararız kurtuluşu?Bizmi çok zayıfız yoksa hayatmı çok acımasız... (-O-)[signature][hline]We are the masters of darkness, we rule the flow of the blood in your veins, we rule the shadows in the darkness, we are worse than your most terrifying fears, you are alive cause we let you live, We were the ones here in the beginning and we will be here at the END... MonalitH (Maitres de la nuiT) [Bu mesaj Monalith tarafından 27 January 2004 03:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Eline sağlık çok güzelmiş.[signature][hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
De-Jeavu Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 takdir ettim[signature][hline]Don`t trouble trouble till trouble troubles you! Dejeavu The Level 50 Eldritch... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 valla beni de anlamaz ölüm.. böhünge ölmek istiorum desem yalan olur.. ofh herşeyi haykırmak istiorum ama yapamıorum.. herşeyde bi acı var ya[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
medusa748 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 *!Medusa748 elle_iphe e bir bardak viski uzatarak onunla acısını paylaşmak ister* *!Medusa748 feci efkarlanır*[signature][hline]That was just the dream... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 kabul ediorum med.ciim gel beraber içek![signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
medusa748 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Sonra da bütün dertlerimizi unutalım...[signature][hline]That was just the dream... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 unutalım cnm ya valla unutabilirsek[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
medusa748 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 güzel bir rakı sofrası hazırladık mı tamamdır!!! :lol:[signature][hline]That was just the dream... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 tmm sonsuz ihtiyacım var ya.. ofh ofh yandım ben[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
medusa748 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Benim de benim de benim de !!![signature][hline]That was just the dream... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 hmm. gidin yatın siz en güzeli mışıl mışıl. :p[signature][hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Baturaabi 8 Eylül 2003 Saat 22.21 de demiş ki : Ya resmen Kamp kuruyollaw ya.. Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 sly-one insan bi ıcqda selam verir dimi? kötü çocuk[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phosphate Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 hele benimmm ;) kızlar hazırlayın rakı sofrasını ben de geliyorum... "içelim, unutalım..." dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 tam yatıodum ki bi anda herşey açıklıa kavuştu :p sorun yaratmayın gidin yatın :p[signature][hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Baturaabi 8 Eylül 2003 Saat 22.21 de demiş ki : Ya resmen Kamp kuruyollaw ya.. Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
medusa748 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Tam uykuya dalmadan önce vahiy mi geldi?[signature][hline]That was just the dream... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 bi bakıma. yaptıım bi hatanın farkına warıp telafi etmeye geldim. :)[signature][hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Baturaabi 8 Eylül 2003 Saat 22.21 de demiş ki : Ya resmen Kamp kuruyollaw ya.. Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
medusa748 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Ne hatasıymı$ o :)[signature][hline]That was just the dream... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 yeni we biricik üyemiz elle_iphe'in lafını ettiği şey dolayısı ile pişmanlık duydum we bunun üzerine kalaslıımı gidermek için icq ya döndüm. en azından öyle wahiy geldi :p[signature][hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Baturaabi 8 Eylül 2003 Saat 22.21 de demiş ki : Ya resmen Kamp kuruyollaw ya.. Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
medusa748 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Ölüm seni anlar mı Sly-one ?[signature][hline]That was just the dream... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 şu anki fiziksel we ruhsal halimle bu soruya werebiliceim en makul cewap şudur ki: ölüm beni anlasa noolur anlamasa nolur. yaşam bana istediğimi ben de ona istediğimi weriyim de, ötesi önemli değil. iyi geceler.. :)[signature][hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Baturaabi 8 Eylül 2003 Saat 22.21 de demiş ki : Ya resmen Kamp kuruyollaw ya.. Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar