lizardking Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 kafa üstü düşmeden sekmesine en yakın vurursan bolbol sekiyor.....bide penguenin yükseldiği en yüksek nokta aşağıdan yukarıya 4/3 üne falan gelmesi lazım.....[signature][hline]:yapma: its better to burn out than to fade away... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 o kadar vuruyorum hayvana ölmedi hala ....alla alla.....[signature][hline]:yapma: its better to burn out than to fade away... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollow-Man Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 254 yaptım 3.denemede ne yetenekliyim yaa.. :P ss koyamıyorum cünkü oturdugum net cafedeki bilgisayarın renk ayarları bozuk c/p yaptıgım zaman renkler birbirine karışıyo..cok konuştum yaa :) hadi bakalım 254 geçen çıkıcak mı?[signature][hline] I can't remember anything, Can't tell if it's true or dream... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 323,5 yapmıştım öylede kaldı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Çok uyuz bir oyun ayrıca 32432 kere bu oyun hakkında topic görmekten gınah geldi :-) gidim bombalayacam bu oyunu yazanları :-p[signature][hline]KinGpiN the striked sazan DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki: bidahaki pop stara bende katılıcam şimdiden calısmalara basladım 2 kapkaç yaptım 6 adam dövdüm 3 lokantada kavga cıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollow-Man Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 said: voic3, 31 January 2004 00:12 tarihinde demiş ki: millet 300 lerde abuzittin ho ho hoyt?!? pırr pib? ses geliomu lol abi herkesi ben 235 yada 200 lerde fln sandım bi an kafam uctu rezil olduk :P bende diodum milettemi bisi war lan 2 kez oynadık rekor kırdık fln alla alla diodum bi baktım anasını satıyım rezil olmusuz :P neyse caktırmayın[signature][hline] I can't remember anything, Can't tell if it's true or dream... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salieri Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 LOL koptm ben burda yaw..ben 322.9 yaptım ama diorum ki nası olsa en fazla 335 fln olcak o da şansa yani yetenekliyim diyen varsa o pengueni tam 200'ün üzerinde ya da ne biliyim 250 nin üzerinde fln durdursun bence daha zor![signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 said: Salieri, 30 January 2004 21:20 tarihinde demiş ki: tam 200 yapıp ss koyana benden ödül var :) aha yaptım ama ss kasar şimdi.. [Bu mesaj Salieri tarafından 30 January 2004 21:25 tarihinde değiştirilmiştir] yaptım postana yollayayım[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar