Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

10 dakikada bir bağlantı kopması


fizban

Öne çıkan mesajlar

efenim yeni cici evime taşındım, güzelinden bir kablonet çektirdim, usrobotics wireless router aldım, fakat şu an wireless bağlanan olmadığından wireless ını kapattım routerın.

sorunum şudur, düzenli olarak, 10 dakikada bir yani düzenden anladığım şey bu, bağlantım gidip geliyor. gitmeler 20 saniyelik. ama sonuçta ne msn kalıyor ne oyun oynama şansı ne birşey. onun dışında bağlantım kusursuz. maşallah duvarlara tahtalara herşeylere vuruyorum.

kablo modemden direk bilgisayarların birine bağladığım zaman sorun olmuyor internette. ama router üzerinden gitmeye kalktım mı direk nanay.

router ın firmware upgrade ini de yaptım, bana mısın demedi. dns ayarı yaptım router da, yine bi numara yok. şu an dns otomatik alıyor.

bu arada sırf msnden düşmediğimi şöyle anlıyorum, anlık olarak dosya transferi de duruyor; daha doğrusu çat die durduğunu utorrent anlamadığından yavaşlıyor; sonra bağlantı geri geldiğinden normöal hızına geri dönüyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

eh o portta bi nanelik var o zaman. 3'e falan at 4'ü kullanma?

lease time bittiğinde bağlantı kesilip tekrar bağlanılıyo...

edit:

ha bi de şey var, portları değiştirirken kabloyu direkt routerdan çıkarıp mı değiştirdin yoksa bilgisayardaki uçları mı değiştirdin? Eğer bilgisayara bağlı uçları değiştirdiysen bu durumda kablolarda da problem olabilir çünkü.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

direk router dan çıkarıp değiştirdim. kablo uçları yıllar önce yapılmıştı hala aynı kablo olarak varlığını sürdürüyor. peki ben şimdi vatan a götürüp, "bunun 4 numaralı portu nanay anam nanay" diyecem, vermemeye kalkacaklar yenisini, bağıracam çağıracam alacam dimi formül budur =)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...