odiflame Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 bu cihaz hakkında bilgisi olan, ikame bir ürünü bilen, tavsiyelerinizi öğrenmek isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Cep bilgisayarı olarak adlandırılan aletin aslında bir çok özelliği var.Ufak olmasıda kullanıcıya bir rahatlık sağlıyor. HP iPAQ514 Voice Messenger http://img0.bloggum.com/upload/lib/img/943/o/r_56nmbt0hviauv67tdrq9.jpg Özellikler Pocket PC için Microsoft Windows Mobile 6, Standard Edition, Microsoft® yazılımlarının cep bilgisayarı sürümleri mevcuttur (Outlook, Word® Mobile, Excel® Mobile, PowerPoint® Mobile ve Akıllı Telefonlar için Internet Explorer Mobile) TI OMAP 850 İşlemci 200 MHz 4,86 x 1,63 x 10,7 cm 102 gr Laptop taşımayı gerektirmeyen bir cihaz aynı zamanda. Bir çok ofis özelliğinden faydalanabiliyorsun.Kısacası yolculuk esnasında ekrana bakınca miden falan havaya kalkıyorsa bu icat gereklidiye düşünüyorum. LAN ve PBX telefon sistemi üzerinden VoiP sayesinde sesli görüşme yapabilirsin.Üstelik üücretsiz oluyor.VoiP çok yaygın olmasada bazı şirketlerde kabul gören VoiP ağı üzerinden konusulabilir. SD kartı genişletilebiliyor.Bu da Ofis işlerini bunun üzerinden rahatça yürütmeni sağlıyabilir. 500$+KDV gibi bir fiyatı var. Fena sayılmaz. 10/7 notunu verdim ben =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 500$ + kdv verip windows ce yi touch screen olmadan kucucuk ekranli birde telefonmuscasina altina entegre edilmis tus takimina sahip bi PDA alicak olsam bi kac defa dusunurdum. Hangi ozelligi icin almayi dusunuyorsun, secimini bu yonde yapmani saglayan ozellikleride soylersen belki insanlar ikame onerebilirler. Benim onerim bu tarz bir makine olurdu. Uzun zamandir pda kullaniyorum acikcasi 2 senelik eski pda im bile gsm ozelligi disinda bu makineden pda in amaci dogrultusunda daha doyurucu bi deneyim sunardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 ne zamandır istiyordum bundan artık alayım dedim, ufak bi fiyat araştırması yaptım, hepsiburada'da 366 ytl en ucuzu gibi. Başka bir yerden daha ucuza sıfır bulabilir miyim acaba? 5 taksit hb'den alcam olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar