Quibble Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 +1 para ; kesinlikle saablardaki "ben kasliyim" tribi cok hosuma gidiyor. sanki ucucak gibi duruyor bana gore.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 arka farlar c4'ün yeni aile arabasına benziyo(ford s-max gibi olan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 direksiyon cok ucuz duruyor orta konsolun farklı renkte olmasi da kötü olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 İsveç tasarım anlayışı. Eksiz, kıvrımlı, temiz düzgün hatlar. O iç mekan çok güzel bence. Renk&Zevk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Bende şı sütlü beyaz - bitter çikolata kıvamındaki koltukları sevmiyorum. Çok şekilsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 tek renk olsa daha iyi olurmuş bencede... ama genel olarak iç tasarım güzel... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar