Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 evet arkadaşlar bir sorum olacak... ben bu river kwai melodili kornayı nereden ve nasıl bulabilirim lüften yardım edin çok güzel bir korna =)dinlemek isteyenler linke tıklasın.. lütfen bu kornayı nasıl bulurum söyleyin bana =) şimdiden teşekkür ederim... burdan dinleyin... linki göremeyenler için sayfayı açtıktan sonra elettropneumatics/musical series/river kway Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h1v Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 godfatherı bi minibüste vardı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Godfather ı bende bi kamyonda duymuştum... ama bu sitedeki sample ları beğenmedim. Sadece notaları doğru, süreleri yanlış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Eheh ayni section daki tequila da guzelmis =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 peki bu kornyı nasıl bulcam arkadaslar bi fikri olna yok mu ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Hangi şehirdeysen oranın sanayi sitesine gideceksin. Kesin bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 istanbuldayım... hangisine gtsem bulurum acaba acaip hoşuma gitti ya alcxam onu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Yasak ama benim bildiğim böyle birşey takmak... yani bende siren ve anons sistemi vardı, 2 küsür milyar ceza üstüne bi de dava açıldı bana falan baya uğraştım... bunun da öyle mi bilemiyorum ama ruhsata işlenmemiş herşey yasak mentalitesinden serbest olacağını sanmıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar