Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 evet arkadaşlar bir sorum olacak... ben bu river kwai melodili kornayı nereden ve nasıl bulabilirim lüften yardım edin çok güzel bir korna =)dinlemek isteyenler linke tıklasın.. lütfen bu kornayı nasıl bulurum söyleyin bana =) şimdiden teşekkür ederim... burdan dinleyin... linki göremeyenler için sayfayı açtıktan sonra elettropneumatics/musical series/river kway
MrMarvelous Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Godfather ı bende bi kamyonda duymuştum... ama bu sitedeki sample ları beğenmedim. Sadece notaları doğru, süreleri yanlış...
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Eheh ayni section daki tequila da guzelmis =P
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 peki bu kornyı nasıl bulcam arkadaslar bi fikri olna yok mu ???
MrMarvelous Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Hangi şehirdeysen oranın sanayi sitesine gideceksin. Kesin bulursun.
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 istanbuldayım... hangisine gtsem bulurum acaba acaip hoşuma gitti ya alcxam onu =)
MrMarvelous Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Yasak ama benim bildiğim böyle birşey takmak... yani bende siren ve anons sistemi vardı, 2 küsür milyar ceza üstüne bi de dava açıldı bana falan baya uğraştım... bunun da öyle mi bilemiyorum ama ruhsata işlenmemiş herşey yasak mentalitesinden serbest olacağını sanmıyorum...
Öne çıkan mesajlar