Bathory Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 walla bugun aldım millet superdir rulzdur ozellikleri falan dio nedir bunlar bana da soleyin wapta faydalı adresler nelerdir oyun nerden cekilir mp3player nerden cekicem mp3leri nası yollıcam vs vs yada olan biri icqsunu yazsın ordan soriim soruları hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbreakable Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 güle güle kullan 61226521 gel abi...[signature][hline]Kontrolsüz Güç, Güç Değildir... [Bu mesaj Unbreakable tarafından 30 January 2004 00:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 hemen bilgisayarına bir bluetooth arayüzü alyosun.. sonra istediğin hertürlü programı, N-gage oyunlarını, videoları vs. mavidiş vasıtasıyla 6600 a aktarıyorsun... hayırlı olsun[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 bluetooth mu onsuz olmuyomu ya of ee nerden alıcam o zımbırtıyı? ne kadardır nereye takılır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 bluetooth usb arabirimi (cakmak kadar boyutu) 20$ civari teknosa en ayakalti besiktas vb alternatif yani mobile.box.sk her turlu underground program oyun.. (mp3 playerden doom a prince of persia'ya) kolay gelsin[signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ishinotsuyoihito Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Selamlar, 6600 dünyasına hoşgeldin... Faturası çdendikten sonra zevki daha fazla çıkıyor, emin ol :) Bence Opera'yı açıp biraz Ekşi Sözlük'te takıl ve bu işi otobüste yap... Zevk almaya başlayacaksın. Kolay gelsin..![signature][hline]Berkin Bozdoğan BYTE & PCPratik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 bathory kaça aldın telefonu, bende bu aralar almayı planlıyorum da :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 trende acip eksisozlukte surf yap sonra tinerciler calsin ahaha[signature][hline]-->Four String Magic<-- [buraya cok karizmatik bi imza girin] [Bu mesaj green_martian tarafından 30 January 2004 06:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 ya alla alla bluetoothu aldım yükledim hersey tamam telefonun bluetoothu da acık nokia pc suiti de yukledim ama telefonu gormuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 said: green_martian, 30 January 2004 06:12 tarihinde demiş ki: trende acip eksisozlukte surf yap sonra tinerciler calsin ahaha budur :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . Yönetim iş başındadır olaylara zamanında müdahele eder karakedi, 26 January 2004 17:47 tarihinde demiş ki: kavga etmeyin bu konu başlığında. karakedi, 26 January 2004 17:49 tarihinde demiş ki: justin sende aşık olup durma zırt pırt :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PKD Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Bende 2 ay once almıstım. Telde yok yok. Msn mssenger,yahoo messenger,icq... Hattın Turkcellse Show Tv'yi izleyebılıyorsun. Webde surf yapabılıyorsun. N-Gage oyunlarını oynayabılıyorsun. Ustelık grafıklerı cok daha ıyı. Sonucta 6600 65 k renk, n-gage 4 k. Cesıtlı programlar ıle 32 mb a kadar seslı video kayıt. Mp3 calar. Daha sayayımmı ? :P Photographer programını sıddetle tavsıye edıyorum bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 oha oha bana hepsini anlatsana nsaı olcak naı yuklicem telefona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dUdU Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 n-gage 4k renk falan deil ya[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PKD Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 N-Gage 4096 renk [Bu mesaj PKD tarafından 31 January 2004 00:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thesaurus Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 6600 icin internet sitesi ariyorum varmi bildiginiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PKD Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 http://www.aivanet.com Tum Programları burda bulabılırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 pkd bunları telefona nasıl yollıcamı solesen bide hersey hazır bluetooth var calısıo telefondan bilgisayarı goruorum ama bilgden teli goremiorum nası dosya yollıcam falan iice bi anlatsan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PKD Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Pc suit programı ıle. Eger garantılı aldıysan zaten kutunun ıcınden cd cıkıyor. Programları ındırdıkten sonra sybian olanlara cıft tıklaman yeterlı.Otomatık kuruyor tele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar