Craven Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 uçlu kalemmi kurşun kalemmi?[hline] I know that I was born and I know that I’ll die. The in between is mine. I am mine. www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Kurşun rullaz[hline]Under My Penis November General Ultima Sux Never been a cocks ahaha uydu I seek you=151227036 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 ilkokulda sanırım çogumuza kurşun kalem zorlaması yapmıştır öğretmenler ben uçlu kalem diyorum..[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 said: orc_lord, 21 Mart 2003 18:22 tarihinde demiş ki: ilkokulda sanırım çogumuza kurşun kalem zorlaması yapmıştır öğretmenler ben uçlu kalem diyorum..[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) bende sadece benim ilkokul hocam uyuz sanıyodum[hline] I know that I was born and I know that I’ll die. The in between is mine. I am mine. www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 uçlu,kalem tıraş olayı sux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 craven bende öyle düşünüyordum :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 işte bütün komedi orda Tıraş Yapıon asdasd Tıraş rullaz Sşimdi bile kursun kullanıom asd[hline]Under My Penis November General Ultima Sux Never been a cocks ahaha uydu I seek you=151227036 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 derste, sınavda uçlu kalem bişiler çiziktirirken kesssinlikle kurşun kalem[hline]Only now, only now does he know, silver doom, unseen moon will show Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Kurşun kalem. Kretuarla açaraktan.[hline]Hani Oruçluyken Ramazan Ayında Commodorla Evde Güzelce Oynardık. Evveldense Sinclair Spectrum48K Kullanırdık İnanamıyorum İçimiz Nasıl Geçmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 hala hala bende diyorum millet şimdi uçlu der diye hepsi kurşun çıktı yaw :( kurşunlar bence pis pis sesler çıkarıyo grr..[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Eheheh Yok be Asıl Basmalı Kalemde Gacır Gucur sesler cıkıo walla D:[hline]Under My Penis November General Ultima Sux Never been a cocks ahaha uydu I seek you=151227036 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 uçludan vazgeçmem alıştım bi kere kurşun ne uraşacam ya bitecek gidip alacam falan ohoo bu normal pil mi şarjlı pil mi demeye geliyo :)[hline]so much to live for so much to die for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 bide bende kalem kemirme alışkanlığı var,onun için pek sevmiyom kurşun kalemleri,her tarafı diş izi,peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 eheh herkez sanırım birine alışmış diğerini kullanınca onunkinden kötü ses geliyor ehuehueh :) dogru valla aç kurşunu çöpü sorun tozları sorun grr...[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 asd abi bise dicem Uclu Cok iğrenc Roting e gidion verion 6 milyon falan bi yere düşü allah! tamam gitti bütün uçları kırıyo haksızmıyım 6 milyopna gidersin Rotting yerine al 100 tane kursun kalem (abartım galiba) daha iyi değilmi?[hline]Under My Penis November General Ultima Sux Never been a cocks ahaha uydu I seek you=151227036 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 abarttın sanırım kurşunların tanesi 250mi 500mü ne oldu... rotring ler yenileri kötüleşmiş doğrusu ama eskileri taş gibi kesinlikle... faber castellerin var bir grip kurşunu pahalı ama karizmatik :-p birde faber castel uçlu kalemlerde boyle arkasından silgi çıkan falan var taş gibi kalem onlar...[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 En iyisi hacı kalem le yaşamak :)[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 ehehe :) o da iyi taktik ehuehe :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 abi en güzeli Al şu Yeşil Kurşun Kalemlerden Ben okul başında 12li kalemi 750 bin tl ye almıstım yaa silgi ve kalem tıraş hediye ediyodu gıcırrrrrr gıcrrrrrrrrrrrrrrrrr ohhhhhhhhhh *rahatlar*[hline]Under My Penis November General Ultima Sux Never been a cocks ahaha uydu I seek you=151227036 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 en güzeli hacı olayı [Bu mesaj elesso tarafından 21 Mart 2003 18:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 bizim kırtasiyeden ben 750 bin ya da 1 milyona baba gibi uçlu kalemler alıyorum.. 1 tanesini 1,5 senedir kullanıyorum bayaa sağlam [edit:hacı kalemin yeri ayrıdır.. baldan tatlıdır kullanımı :) ][hline]Only now, only now does he know, silver doom, unseen moon will show [Bu mesaj Kenderleme tarafından 21 Mart 2003 18:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 evet en güzel setlerde uçlu kalemlerden al şöyle 12liklerden ohh bir dönem götürür...[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 abi bırak yalan ya gak git işine Ben de hala duruyo o kalemler hem bide söle düsün dielim aldım o 1.5m lik kalemlerden 4 tane napar sana 6 milyon 3 ü bi kayboldu dierine gözüm gibi bakıcaksın ee gözün gibi baktıgın sey kaybolur Kaybedecen Ama bide kursun kalemi düsün Kaybet Babam Kaybet Bitmio eheheh[hline]Under My Penis November General Ultima Sux Never been a cocks ahaha uydu I seek you=151227036 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 vallahi bir tane dediğim faber castel al beni 3 senedir götürüyo ve fazlası ile güzel..[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 orc herhalde orta okul?[hline]Under My Penis November General Ultima Sux Never been a cocks ahaha uydu I seek you=151227036 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar