theCio Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Evet demın aldım oyunu adamlar yazmamıs cdkey ı oyunun ıcındede yok cd key programı Hep gelır bu basıma unuyurum soylemeyı bı versenıze bana acıp bakıyım nasıl oyun...[signature][hline]:hrr: GoDFather Of SpeeD :hrr: Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Bu kadar zormu bı cd key yazmak[signature][hline]:hrr: GoDFather Of SpeeD :hrr: Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Hayır ama forumlarda bu tarz şeyler yasak.[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Neden yasak?[signature][hline]:hrr: GoDFather Of SpeeD :hrr: Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Kopya oyun almak suç ise, cd key istemekte doğal olarak suç oluyor..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki: bidahaki pop stara bende katılıcam şimdiden calısmalara basladım 2 kapkaç yaptım 6 adam dövdüm 3 lokantada kavga cıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 cs-key yazılımın kopyalanmasından sonrakı 2. guvenlık asaması ... kopya oyun satmak suc ... almak suc ... cd-key ıstemek suc ... hatta vermek te suc ... paticik warez degıl ... kısılere kurumlara emege saygılı bır kurum oldugu ıccın yassah hesmerım yassah ...[signature][hline]*The Bagımsız Oyun Bagımlısı ölümüne TURK Aranel Lúinwë Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Eyvah hapsı boylıcaz desene kac yıl yatarım ?[signature][hline]:hrr: GoDFather Of SpeeD :hrr: Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 ahah komik tabi ... düşünsene hapistesin ... 1 kıl tip 2 iri tip suratlar falan façalı ve sen varsın ... 1. cevaplıyo işte 80 kişiyi dolandırdım soyle yaptım boyle sattım diye ... 2. cevaplıyo işte 5 kişiyi kestim şöyleyim böyleyim diye ... 3. kardeşime yamuk bakanı 67 yerinden deştim diye ... sıra sana geliyo ... sen - eheh ben cd-key sorduydum ... iri amca -zidi ney ? sen -key abicim key .[signature][hline]*The Bagımsız Oyun Bagımlısı ölümüne TURK Aranel Lúinwë Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar