Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mysql data dosyaları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selam uzun zaman oldu yazmayalı.

Şimdi vakti zamanında bilgisayara format atmam gerekti. Onun için bu script yedeklerimi aldım D: 'ye attım. WAMP kullandığım için şu dizindeki C:/WAMP/mysql/data bütün dosyalaır kopyaladım. Şimdi tekrar eski yerine attım db'yi görüyo ama tabloları görmüyo. Bunu düzeltmenin bir yolu var mıdır acaba daha önce başına gelen oldu mu?
Mesaj tarihi:
malesef database öyle yedek alınmaz sql dump şeklinde yedek almalıydın, o dosyaların pek bi işe yarayacağını sanmıyorum.
edit: aslında biraz baktımda alınabilirliği var ama tüm ilgili dosyalarla beraber alınması gerektiği yazıyor, conf dosyaları buna dahil sanırım...
Mesaj tarihi:
Data klasörünü tamamen kopyalamıştım. hatta veritabanı klaöründe şu dosyalar var.

db.opt
etkinlik.frm - tablo
haber.frm - tablo
sayfa.frm - tablo

Alabilirsem çok iyi olucak bissürü db var mysql'e alamıyorum
Mesaj tarihi:
Yok boyle de yedek alinabilir. Eger ki mysql 'e deli bir veri transferi ( update, insert, alter, etc. ) oldugu sirada yapmamissan ve yeni sisteminde mysql surumunu degistirmemissen calismasi lazim.

olmadi veritabanlarina girip

ANALYZE TABLE, REPAIR TABLE

falan gibi seylerle bir duzeltmeyi dene.

Belki file permissionlardandir diyecegim, ama Windows olunca sistem fikir uretemiyorum.

Olmadi logging 'i ac, error loglarinda yazar neden patladigi o tabloya ulasmaya calistigin anda.
Mesaj tarihi:
sharky said:
Olmuyor elbette :) Mysql daha basit bir mantik uzerine kurulu, Mssql daha karisik kaliyor yaninda.

Olsun ben yinede mysqli seviyorum laf yok ona :P
  • Yeni Oluştur...