Pluton Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Selam uzun zaman oldu yazmayalı. Şimdi vakti zamanında bilgisayara format atmam gerekti. Onun için bu script yedeklerimi aldım D: 'ye attım. WAMP kullandığım için şu dizindeki C:/WAMP/mysql/data bütün dosyalaır kopyaladım. Şimdi tekrar eski yerine attım db'yi görüyo ama tabloları görmüyo. Bunu düzeltmenin bir yolu var mıdır acaba daha önce başına gelen oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 malesef database öyle yedek alınmaz sql dump şeklinde yedek almalıydın, o dosyaların pek bi işe yarayacağını sanmıyorum. edit: aslında biraz baktımda alınabilirliği var ama tüm ilgili dosyalarla beraber alınması gerektiği yazıyor, conf dosyaları buna dahil sanırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Data klasörünü tamamen kopyalamıştım. hatta veritabanı klaöründe şu dosyalar var. db.opt etkinlik.frm - tablo haber.frm - tablo sayfa.frm - tablo Alabilirsem çok iyi olucak bissürü db var mysql'e alamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Yok boyle de yedek alinabilir. Eger ki mysql 'e deli bir veri transferi ( update, insert, alter, etc. ) oldugu sirada yapmamissan ve yeni sisteminde mysql surumunu degistirmemissen calismasi lazim. olmadi veritabanlarina girip ANALYZE TABLE, REPAIR TABLE falan gibi seylerle bir duzeltmeyi dene. Belki file permissionlardandir diyecegim, ama Windows olunca sistem fikir uretemiyorum. Olmadi logging 'i ac, error loglarinda yazar neden patladigi o tabloya ulasmaya calistigin anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Her türlü yolu denedim. Sanırım mysql versiyonları farklı. Dosyaları tek tek dolaşıp SQL sorgularını tekrar yapmam gerekicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 mysql'de mssql gibi attach-detach olmuyo mu db yaw? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Olmuyor elbette :) Mysql daha basit bir mantik uzerine kurulu, Mssql daha karisik kaliyor yaninda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 sharky said: Olmuyor elbette :) Mysql daha basit bir mantik uzerine kurulu, Mssql daha karisik kaliyor yaninda. Olsun ben yinede mysqli seviyorum laf yok ona :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar