Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Herkese selamlar, Ocagin basinda satin aldigim NTSC import Wii'mi satmak istiyorum. Cok az kullanilmistir, kutusunda verecegim ve satma sebebim ise paraya cok cok acil sikismis olmamdir ve oyun konusunda xboxun tatmin etmesidir. Wii isteyen, merak edenlere iyi bir firsat bu. Ocagin basinda aldigim bu cihazi cok cok az kullandim, belki toplasaniz 20 saati gecmemistir. Chiplidir, her bolgeden oyun calistirir, kopya olsun orjinal olsun ve kesinlikle bir teknik arizasi yoktur. urunun yaninda size atabanin 220-110v degistirici aygitini da verecegim. Chipli oldugundan dolayi, makinanin garantisi yoktur ama bir ariza durumu da bulunmamaktadir. - 1 x NTSC d2ckey chipli makina (her bolge kodundan kopya /orjinal farketmeksizin oyun calistirir) - 2 x Wiimote - 2 x Nunchuck - 2 x Virtual Console Gamepad (ayri bir gamepaddir, virtual console oyunlari oynarken yarar, bir de bazi wii oyunlar da destekler, guilty gear, mlb pro ve smash brothers gibi) - Component Kablo (hd destekli televizyonlar icin) - Ethernet adapter (wireless modemi olmayan arkadaslar icin daha hizli, ethernet kablo baglanti opsyonu) - 220-110v cevirici Oyunlar: - Wii Sports (bundledir, Orjinaldir) - Super Mario Galaxy (orjinaldir) - Zelda - Batallion Wars II - No More Heroes - Geometry Wars: Galaxies - Mario Soccer (en yenisi, wii icin) - Zack & Wiki: Quest for Barbaros - Trauma Center II: New Blood - MLB Power Pros - Madden NFL 08 - Guilty Gear XX - Super Smash Brothers Brawl (GC oyunu, ayric GC controller ister) - Super mario Kart Double Dash (GC oyunu, ayrica GC controller ister) ** sanirim bir iki oyun daha vardi aklimda olmayan ** Ilk once buradan ilan verecegim daha sonra sahibinden.com'a biraz daha pahaliya koyacam, simdilik buradan koydugum fiyat 600 YTL - chip, orjinal oyun, ethernet adapter, ekstra nunchuck ve game controllerlar ekstra olup kafadan 400 lira ediyor ki fiyat bence makul - Acil ihtiyactan satiyorum, ayrica mayhemden de ayni donem daha dusuk fiyata konsol koydugum icin de ozur diliyorum, ama alet import oldugundan daha ucuza temin etmistim vaktinde. Bu aciklamayi yapmayi da yerinde buluyorum. sorunuz varsa OM den ulasabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 hayırlı satışlar :) benle pek bir alakası yok cihazın. sonuçta cihazlarımız çok farklı. seninkinin benden ucuz olması normal :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 bu arada, ntsc olmasi gunumuzde tvlerde pek sorun yaratmiyor, malum artik cogu televizyon ntsc destekli geliyor, eskisi gibi degil yani artik isler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Benim wii de aynen böyle ve hiç sorun yaşamıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 azmo mesajını editleyip hakareti sil lütfen bi geyik muhabbeti dönüyordu kimse böylesi bi hakareti hakedicek birşey yapmadı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 çip olmasa ne sorunlar yaşarsınız, sıralamim buraya :) ki çipli makina. yarın öbürgün patlayacak, bir cihaz kadar para ödeyeceksiniz tamirine. ha birde ntsc oldugunu düşünürsek iç parçalarını bulmak daha zor olacak türkiye'de. tamiri zor olacak v.b hadi pal olupta garantisiz olması daha güzel olur fakat ntsc makinalar her zaman sorun cıkartır aklınızın bir ucunda olsun :) bu arada satışı baltalamak gibi bir niyetim yok. sadece ntsc mantığının bir kaçını yazim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 hmm geyik oldugunu bilmiyordum karismasin diye yazdim ayrica geyik bir lafti o zaten. kermiti onliney akalayinca editletirim benim vaktim gecmis. not: her alette sorun cikabilme olabiltesi ayni acikcasi, evet bozulursa alet kadar para veriyorsun bir yandan, ama obur yandan da bir nevi backup calistirabiliyorsun, kendi icinde dengeleyici bir unsur kanimca, ve henuz wiisi sakata gelen biri yok cevremde, ama tabiyi ki elektrik alettir hersey gelebilir basina. ntsc olmasinin tek farki ise oyunlarin bazilarinda kan var, ve amerikaya ozel cikar bazi oyunlar (beyzbol oyunlari gibi falan onlari rahat oynarsiniz, bir de oyunlar genelde amerika icin daha erken cikiyor). Bilemicem sonucta karar sizin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 ya avantajı çip olması işte :) çip olmasa türkiyede nerden bulcan ntsc oyun ? :) benim demek istediğim çipli cihazlar daha çabuk arızalanmakta. arızalanırsada ntsc makinaların tamiri pal makinadan daha yüksek bir meblada oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 pal oyun da sikinti kanimca. gec geliyor, geldiginde pahali oluyor, play asiadan 2 tane orjinal oyun getirttim, gayet uygun fiyata ve shipping dahil Turkiyeden ucuzdu ve daha oyun buraya gelmeden almistim (smash bros jap ve mario galaxy) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 cihazın pal olması her zaman avantaj. belki diğer ülkelere oyunlar geç gelebilir (ki çoğu aynı anda geliyor) fakat pal oyunun takas etme veya satılabilir özelliği var. hani sıkıldım lan bu oyundan yeter diyip satıp, onun fiyatına yine bir oyun alabiliyorsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 katilmiyorum sahsen... oyunlar cikar cikmaz fosur fosur 2 saat icinde oynuyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 oyna abi çipli makina oynarsın tabi :) bende ntsc alsaydım, bende takardım çipi oynardım :) ben orijinal mağazadan aldım babalar gibi, takmıyorum çip falan. ayıptır günahtır cihaza yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 yok yok gayet guzel yazik mazik degil, o da memnun hayatindan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 yok benim cihaza takarsam yazıktır, ayıptır demek istemiştim. seninle alakası yok :) nasıl olsa 250 ytle bile ntsc cihaz var suan, ne yazıgı olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 aynen oyle efenim. alici arkadaslara da 2 secenegi de sunmus olduk, hangisi hos gelirse artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 said: mayham'in potansyel alicilarin aklini celmeye calisan serrefsiz degilim ünlü oldm :p. senin alıcılarada direk sulanmayı planlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 ahaha sen miydin o? o zaman degistirmem o yaziyi sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Wiikey'li pal makineler her oyunu çalıştıreamıyor. MarioGalaxy gibi üstün bir oyunda özellikle çok sıkıntılar çekenler var. d2ckeyli ntsc wilerde öyle bir sorun yok ne versen çalıştırıyor :) Ayrıca wiisi bozulan bana öm atsın yardım bulacağınız harika bir site veririm size ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 500'e cektim bu arada fiyati, ayni fiyata baska siteye koymus kardesim aleti burda ayrimcilik olmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Oha lan. Ben kendi ntsc d2c makinamı 360a aldım, 200e çiplettim. Orada bi kazık girmişti :D Ekstra kol falan da yok yani. Ama aldıktan sonra böyle kelepir görmeye başladım etrafta.Çıldırmak üzereyim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 başlık şu mesaj yazma kutusunun ağzına batırıyor. afedersiniz 500!! o_O! lam bilgisayar alıcam! 2-3ay sonra falan satsaydın keşke.. omg omg omg DAMN! hangi kısmetliye gidecek ilgi ile takip ediyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 X360 var, bir de bu yaz PS3 alcak olmasam kesin atlardım ya. Çok iyi teklif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 acikcasi fiyati ben de bu kadar yapmak istemezdim ama paraya acil ihtiyac var ondan cektim, guzel bir firsat bu bence kacirmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 basliga satilik wii yazsan yeterdi be dai. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 ya baslikta biraz kaptirmisim, kusura bakmayin sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar