Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satilik d2ckey chipli NTSC Wii + bir suru oyun + 2 x wiimote ve nunchuk + 2 virtual console gamepad + component kablosu + ethernet adapter *** Kutusunda Cok Az kullanilmistir.

Azmodai

Öne çıkan mesajlar

Herkese selamlar, Ocagin basinda satin aldigim NTSC import Wii'mi satmak istiyorum. Cok az kullanilmistir, kutusunda verecegim ve satma sebebim ise paraya cok cok acil sikismis olmamdir ve oyun konusunda xboxun tatmin etmesidir. Wii isteyen, merak edenlere iyi bir firsat bu. Ocagin basinda aldigim bu cihazi cok cok az kullandim, belki toplasaniz 20 saati gecmemistir. Chiplidir, her bolgeden oyun calistirir, kopya olsun orjinal olsun ve kesinlikle bir teknik arizasi yoktur. urunun yaninda size atabanin 220-110v degistirici aygitini da verecegim. Chipli oldugundan dolayi, makinanin garantisi yoktur ama bir ariza durumu da bulunmamaktadir.

- 1 x NTSC d2ckey chipli makina (her bolge kodundan kopya /orjinal farketmeksizin oyun calistirir)
- 2 x Wiimote
- 2 x Nunchuck
- 2 x Virtual Console Gamepad (ayri bir gamepaddir, virtual console oyunlari oynarken yarar, bir de bazi wii oyunlar da destekler, guilty gear, mlb pro ve smash brothers gibi)
- Component Kablo (hd destekli televizyonlar icin)
- Ethernet adapter (wireless modemi olmayan arkadaslar icin daha hizli, ethernet kablo baglanti opsyonu)
- 220-110v cevirici

Oyunlar:
- Wii Sports (bundledir, Orjinaldir)
- Super Mario Galaxy (orjinaldir)
- Zelda
- Batallion Wars II
- No More Heroes
- Geometry Wars: Galaxies
- Mario Soccer (en yenisi, wii icin)
- Zack & Wiki: Quest for Barbaros
- Trauma Center II: New Blood
- MLB Power Pros
- Madden NFL 08
- Guilty Gear XX
- Super Smash Brothers Brawl (GC oyunu, ayric GC controller ister)
- Super mario Kart Double Dash (GC oyunu, ayrica GC controller ister)
** sanirim bir iki oyun daha vardi aklimda olmayan **

Ilk once buradan ilan verecegim daha sonra sahibinden.com'a biraz daha pahaliya koyacam, simdilik buradan koydugum fiyat 600 YTL

- chip, orjinal oyun, ethernet adapter, ekstra nunchuck ve game controllerlar ekstra olup kafadan 400 lira ediyor ki fiyat bence makul -

Acil ihtiyactan satiyorum, ayrica mayhemden de ayni donem daha dusuk fiyata konsol koydugum icin de ozur diliyorum, ama alet import oldugundan daha ucuza temin etmistim vaktinde. Bu aciklamayi yapmayi da yerinde buluyorum.

sorunuz varsa OM den ulasabilirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

çip olmasa ne sorunlar yaşarsınız, sıralamim buraya :)
ki çipli makina.
yarın öbürgün patlayacak, bir cihaz kadar para ödeyeceksiniz tamirine.
ha birde ntsc oldugunu düşünürsek iç parçalarını bulmak daha zor olacak türkiye'de.
tamiri zor olacak v.b

hadi pal olupta garantisiz olması daha güzel olur fakat ntsc makinalar her zaman sorun cıkartır
aklınızın bir ucunda olsun :)

bu arada satışı baltalamak gibi bir niyetim yok.
sadece ntsc mantığının bir kaçını yazim dedim.
Sosyal ağlarda paylaş

hmm geyik oldugunu bilmiyordum karismasin diye yazdim ayrica geyik bir lafti o zaten. kermiti onliney akalayinca editletirim benim vaktim gecmis.

not: her alette sorun cikabilme olabiltesi ayni acikcasi, evet bozulursa alet kadar para veriyorsun bir yandan, ama obur yandan da bir nevi backup calistirabiliyorsun, kendi icinde dengeleyici bir unsur kanimca, ve henuz wiisi sakata gelen biri yok cevremde, ama tabiyi ki elektrik alettir hersey gelebilir basina.

ntsc olmasinin tek farki ise oyunlarin bazilarinda kan var, ve amerikaya ozel cikar bazi oyunlar (beyzbol oyunlari gibi falan onlari rahat oynarsiniz, bir de oyunlar genelde amerika icin daha erken cikiyor).

Bilemicem sonucta karar sizin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...