Anason Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 bu gece olasi champ ihtimali uzerinde duruyoruz.yer en son rikktor u oldurduguuz t2a champ spawn 5 noktasi.gayet sote oldugu icin orayi sectik.bu sefer umarim bonded pet lerinizi pk lara degisirsiniz.saati belli degil ama gece gec uyuyanlar her zaman hazir olsun ehe.ne kadar cok insani online gorursem o zaman baslicak. not:o spawn noktasinda ya rikktor yada neira spawn oluyormus o yuzden bu 2 olasilik ustune hazirlayalim kendimizi.[signature][hline]i see dead people Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviL Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 kacta gidilirse haber verirseniz burda sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 tamam soyleriz devil. harrower icin kontrol ediyorum ara sira biz rikktor u koyarsak ki bu sefer koyucam ben cok fazla geriye birsey kalmicak.onada hazirlikli olun :)[signature][hline]i see dead people Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Cokda gec olmasaymıs keskem :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freaky Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 hangı shardda solermısınız bnde gelebılırım europada ıse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Atl :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JeanPaul Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Nerdesiniz su anda? Online yeni oldum. Katilayim mi?[signature][hline]Ride to live, Live to ride... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 yeni geldim bende jean birazdan organizeye basliyorum online lara gore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canjovi Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 olmadan once icqdan msj atarsaniz guzel olur[signature][hline]"Who needs new bands? Everyone knows that Rock n Roll attained perfection in 1974. It's a scientific fact." Homer Simpson "Blues is the Roots , Everything else is the Fruits ! " Willie Dixon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 spawn arachind spawn cikti.ona gore terethan veya spider slayer.veya veya arachind superslayer i hazir ediniz.tam 10 dakka icinde moonglow bankada toplaniyoruz. Level 1: Giant Scorpions and Giant Spiders Level 2: Terathan Drones and Terathan Warriors Level 3: Terathan Matriarchs and Dread Spiders Level 4: Terathan Avengers and Poison Elementals[signature][hline]i see dead people Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 moonglow bankada bekliyoruz gelecekler icin[signature][hline]i see dead people Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JeanPaul Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Super eglenceli oldu :) Cok tesekkurler organizasyon ve yardimlar icin :)[signature][hline]Ride to live, Live to ride... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 kolay geldik ama sonu cok feci gecti.hic beklemedigimiz kadar zor bir yaratikmis onu ogrendik.iyi resistli/itemli paladin in melee de cok zorluk cekicegi yaratik yoktur diye dusunurdum ama bu bambaska. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JeanPaul Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Stratics'den okuyunca notlar. Keske daha once okusa imisim: - Melee attack vuruyor (ki benim phys resist 38 idi :((( hatali armor ile gelmisim - Skull of Venom cikmis olmasi lazim birine, bununla harrower spawn ettirtiyormussun ! - 68 - 154 HP, 50% Physical Damage, 50% Poison Damage - Champ Spawn'lar icinde en basiti diyor ;) - Arachind Slayer ok. Ben dogru silah ile gelmisim, Sagol Anason :) - Zaten dikkatimi ceken, arka arkaya iki saldiri almazsam bisi olmuyordu, enemy of one ve ustune special attack ettigimde oldukca iyi gitti - Paralyse eden orumcek agi atiyor Sonucta basardik :)[signature][hline]Ride to live, Live to ride... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 bence buglu kesin o yaratik yani o kadar hit chance i yuksek gormedim ben.kimin pesine takilsa ust uste vurabiliyor hic sektirmeden.harrower icin oteki skullarda gerek jean.hakkaten skull of vendom kime dustu acaba.kimsede ses cikarmiyor eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 tum ressitler 70 3-5 te olsa defence chance incrace var 110 parry gelgorki adamdan 3 adım kacamadım oside toplamda bu gece oldugum kadar olmemistim daha once. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canjovi Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 lol aynen buarda skull of venom bana dustu[signature][hline]"Who needs new bands? Everyone knows that Rock n Roll attained perfection in 1974. It's a scientific fact." Homer Simpson "Blues is the Roots , Everything else is the Fruits ! " Willie Dixon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 160k civari gitmis benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Günaydın, Güzel bir gece olmuş anladığım kadarı ile, gelmek isterdim ama hafta içi olması bir ufak dezavantaj oldu benim adıma. İşlerim yoğun fakat yine de haftasonu, özellikle cumartesi gecesi bir aksiyon yapacak olursanız katılma ihtimalim daha yüksek olur. Eğer, aldığınız ekran görüntüleri varsa görmek isterim. İyi günler[signature][hline]Kumadam of Moonglow Liche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 ulan bi gün bakmadık foruma kaçırmışız be tüh ya bu kadar şans olur bunu saymam yakın zamanda bi daha yapalım :) resmen ben gelmiyim diye kaşla göz arasında yapmışınız,ayıp ayıp :)[signature][hline]En büyük ceza umuttur,sadece işkenceyi uzatır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviL Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 screenshot alan varsa koysa ya homestead'den falan hala [img] yapiliyor bildigim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 ben almadim kimsede almadi sanirim.host var bende resimler varsa[signature][hline]i see dead people Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canjovi Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 resim almasini bilsem alirim da =[signature][hline]"Who needs new bands? Everyone knows that Rock n Roll attained perfection in 1974. It's a scientific fact." Homer Simpson "Blues is the Roots , Everything else is the Fruits ! " Willie Dixon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 nukem senin ringle bracelet bende olması lazım geri gelmeyince kurtarabildigim reglerini dagıttım diger magelere 3 cesit bisi kalmıstı zaten:) ozelden ulas istedigin zaman vereyim ring vede braceleti en son oldugumde gitmdise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JeanPaul Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Bu cumartesi de birseyler yapiyor muyuz? :)[signature][hline]Ride to live, Live to ride... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar