Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gececiler champ icin hazir olun

Anason

Öne çıkan mesajlar

bu gece olasi champ ihtimali uzerinde duruyoruz.yer en son rikktor u oldurduguuz t2a champ spawn 5 noktasi.gayet sote oldugu icin orayi sectik.bu sefer umarim bonded pet lerinizi pk lara degisirsiniz.saati belli degil ama gece gec uyuyanlar her zaman hazir olsun ehe.ne kadar cok insani online gorursem o zaman baslicak.

not:o spawn noktasinda ya rikktor yada neira spawn oluyormus o yuzden bu 2 olasilik ustune hazirlayalim kendimizi.[signature][hline]i see dead people
Sosyal ağlarda paylaş

spawn arachind spawn cikti.ona gore terethan veya spider slayer.veya veya arachind superslayer i hazir ediniz.tam 10 dakka icinde moonglow bankada toplaniyoruz.

Level 1: Giant Scorpions and Giant Spiders
Level 2: Terathan Drones and Terathan Warriors
Level 3: Terathan Matriarchs and Dread Spiders
Level 4: Terathan Avengers and Poison Elementals[signature][hline]i see dead people
Sosyal ağlarda paylaş

Stratics'den okuyunca notlar. Keske daha once okusa imisim:

- Melee attack vuruyor (ki benim phys resist 38 idi :((( hatali armor ile gelmisim
- Skull of Venom cikmis olmasi lazim birine, bununla harrower spawn ettirtiyormussun !
- 68 - 154 HP, 50% Physical Damage, 50% Poison Damage
- Champ Spawn'lar icinde en basiti diyor ;)
- Arachind Slayer ok. Ben dogru silah ile gelmisim, Sagol Anason :)
- Zaten dikkatimi ceken, arka arkaya iki saldiri almazsam bisi olmuyordu, enemy of one ve ustune special attack ettigimde oldukca iyi gitti
- Paralyse eden orumcek agi atiyor

Sonucta basardik :)[signature][hline]Ride to live, Live to ride...
Sosyal ağlarda paylaş

Günaydın,
Güzel bir gece olmuş anladığım kadarı ile, gelmek isterdim ama hafta içi olması bir ufak dezavantaj oldu benim adıma.

İşlerim yoğun fakat yine de haftasonu, özellikle cumartesi gecesi bir aksiyon yapacak olursanız katılma ihtimalim daha yüksek olur.

Eğer, aldığınız ekran görüntüleri varsa görmek isterim.

İyi günler[signature][hline]Kumadam of Moonglow
Liche
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...