lordgnr Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Arkadaslar eskiden bu int exploerer 5 zamaninda yanlis adres yazinca takilma olmuyordu. Bu dandik sorunu cozen varmi ?[signature][hline]ICQ: 57557155 = Mesaj Gönder , Listeme Ekle Lord GNR's Homepage Lost Roses UO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 son 2 gündür ie'de bi dolu pencere açıkken pencerelerden birinde açılmayan bi sayfayı açmaya çalışırsam her zmnki gibi "hata msjını microsofta gönder" penceresi çıkıyo. ardından bütün pencereler kapanıyo. aynı sorun bi ark.ımda daha başlamış bu son bikaç gündür. garip[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Evet öyle bi acaipliği var. Mesela adres'i yazıosun entera basıosun. Sitede yavaş gelio, ağır ağır. Bilgisayar yamuluo. Herşey yavaşlıo. Fikrini değiştirdin başka bişi yazıosun adrese, hayır yazamıosun. Backspace işlemio bazen. Bazen yazıosun yazdığın şeyin başına gidio cursor saçmalıo felan. Genellikle microsoft'un sayfalarında oluo bu. Sanki windows o an herşeyini o gelecek bilgiye endekslio başka hiç bişi yapmıo. Bilgi gelmezse bekliosun sap gibi. Hiç bi işlem yapmıo windows. Hiper saçma bişi ve microsoft'un illegal bişiler yaptığından şüpheleniorum.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Bende 6.0 var ama bi sayfayı açmaya çalışıyorum 10-20 saniye ie iptal ne durdurabiliosun sonra geliyo belki belki gelmiyo garip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 XpAntiSpy diye bir program var onu bul hata mesajı gönderme olayını iptal et bide popup killer tarzı programlar kuruluysa pencerelerin kapanır. Anladığım kadarıyla sorunu yanlış da anlamış olabilirim.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MumChamber Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 ad-aware öneriyorum. muhtemelen spywarelerden kaynaklanıyordur. ben böyle bir sorun yaşamıyorum.[signature][hline]its supersonic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hassand Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 said: MumChamber, 28 January 2004 14:55 tarihinde demiş ki: ad-aware öneriyorum. muhtemelen spywarelerden kaynaklanıyordur. ben böyle bir sorun yaşamıyorum. katliorum bi zmnnar bende de oluodu format attim soora ad-aware fln kurdum artik olmuo. tabi bu spyware dan da olabilir baska bisiden de ama sistemdeki tek fark eskiden ad-aware kullanmiodum simdi haftada bir fln scan ediorum ad-aware la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar