Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Micheal Douglas ve Danny Davito Öpüşmüşler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
puhauha bu ne abi bunlar da madonna ile britney e özenmiş...
lol bayaa bi güldüm... yılların micheal douglas ı öpüşmüş ha lol!
(isimleri yanlış yazmış olabilirim)[signature][hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau
Mesaj tarihi:
hani nerde ?!
görmeye meraklı değilim ama ne iş[signature][hline]"oh my god, aliens !
don't eat me !
i have a wife and children, eat them."
(homer simpson)
Mesaj tarihi:
Aman ha özenti gençlik olmayalım :P bırakın gitsin onlar i-neliğe doğru[signature][hline]İki tarafta saldırıyorsa bu taaruzdur;biri saldırıyor öteki savunuyorsa bu kuşatmadır;ama biri saldırıyor öteki birşey yapamıyorsa,işte o zaman katliam olur
A.K.A Xanros
Mesaj tarihi:
Ahhahah

iki ismi görünce oha adamlar resmen dalga geçmişler helal olsun dedim. Kocaman bi kahkaha atasım var hehehe çok ii yaf.[signature][hline]"Onzac" Clan Martian Artist
"Story of SadButcher"

horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki:
...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani...
Mesaj tarihi:
orası öle de ne bilim inanmak istemediğimden bahane arıyorum ;) ayıp etmişler dünya gey,lezbiyen oluyo ya aman dikkat!!! ;)[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti
başkent:Kadıköy

[Bu mesaj eagle_dnz tarafından 28 January 2004 19:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ama medyaya vurdular bak i$te o kotu oldu .. Rofl :lol:[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir /
Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir /
Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim /
Heman onun adi duser / Eti Eti Eti

nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki:
puahau lameriz zaten!!!
Mesaj tarihi:
Doğru mu??

Bir film'de falan olabilir. Bruce Willis de bir filminde bir erkekle öpüşmüştü, rol icabı olabilir. Rol değilse de ciddiye almamak lazım, ruslar sürekli birbiriyle öpüşüyor mesela hiçbiri i-ne değil. (yani hepsi değil demeliydim)
Mesaj tarihi:
resmi ne yapçan yaws:)ibreti alem olsun diye sitenin girişine koycan[signature][hline]İki tarafta saldırıyorsa bu taaruzdur;biri saldırıyor öteki savunuyorsa bu kuşatmadır;ama biri saldırıyor öteki birşey yapamıyorsa,işte o zaman katliam olur

A.K.A Xanros
  • Yeni Oluştur...