Voys Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 şimdi ATV de söyledi hasbfhabfasfnasjf teenage'in yaş aralığını tartışıolardı. ceza dedi işte 10-20 yaş arası. çok diil mi 19-20 yaş dediler. ve ceza lafı söyledi: teenage abi işte onlu yaşlar. teen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 doğru demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 :D süpermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 ''teen'' genç ''ten'' on Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 dogrudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 onlu yaslar: thirteen fourteen fifteen sixteen seventeen eighteen nineteen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 teenage genç çağ demek degıl mı arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 13-19 olacak da mantık olarak doğru. Adamı alaya almanın manası yok @voys: Onlu yaşlar demektir. İşte o thirteen deki teen oluyo. E o da gençlik oluyor ABD'de. 16 yaşında araba kullanabiliyorsun. Biz 15 yaşındakine teenager deriz, e orada da 16-3 dersen işte 13 oluyor o hesapta da doğru. Erken de olgunlaşıyolar o memlekette. Onların çıkarttığı bir laf işte. Sonuç olarak ceza doğru demiş sadece gençlik çağları demek değil onlu yaşlar demektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 voyik yanlissin, cek git, siradaki gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 aquila said: onlu yaslar: thirteen fourteen fifteen sixteen seventeen eighteen nineteen Bu işte abi, gayet doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 aquila senın mantığına göre tyage dersekte 20-99 yaş arası oluo? cevap olarak evet diyeceğini bildiğim için öylesine yazıorum bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 bağlayamamış işte adam biliyomuş baştaki rakamlardan dolayı olduğunu da.fazla yüklenmeyin yani :) /typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 aquila said: onlu yaslar: thirteen fourteen fifteen sixteen seventeen eighteen nineteen +1 , budur mudur ? budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 @voys: Cevap hayır ben vereyim. Zira: twenty twentyone twentytwo eightyseven gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 13-19 arasi yaslara teen diyoruz, cunku teenli yaslar bunlar. bence sen teenin ne oldugunu bilmiyosun, ya da yanlis biliyosun. tyli yaslar diye bisey yok, sacma olmus zaten o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Aquila'nın kişisel görüşü değil olay, gerçekten 13-19 yaş arasına teenage deniyor. http://en.wikipedia.org/wiki/Teenage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 çok ayıp! şoka girdim, ağlamak istiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 ruhunda olucak teen'lik insanın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 hayır, yerle bir olan özgüvenimi aquilayı safdışı bırakmaya çalışarak toparlamak istiyorum. yoksa tamam doğru demiş adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 iste o dedigin mumkun degil, bilmiyosan sus, otur lavasini ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 yemıyorum lavaş falanda. yok bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 -da ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Aaaaaiiiiyyyyyyyyy :D adamın üstüne gitmeyin yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 AHAHAHAHAA kutup ayısı efsaneymiş yarıldım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 ceza ve kutup ayısı süper ben de bayıldım xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar