Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 sıradaki şarkı tüm sevipte sevilemeyenlere , severken sevilme nedir bilmeyenlere , sevilme imkanını bulupta sevmeyen beyinsizlere , seviyorum zannettip soradan yok ben sevmiyom abi diip tekmeyi koyanlara , kendini bişi sanıp tipim diilsin diebilicek kadar dengesiz olanlara (oysaki hatun taş) , sanki bir gün çıkıp gelecek ve onsuz ne halde oldugunu bileceğini zanneden saftirik ARKADAŞLARA GELSİN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 "sevilme imkanını bulupta sevmeyen beyinsizlere" bu olmadı ama ya :D ben sıradaki şarkıyı genco dizisindeki özgeye yolluyorum.. demin bizimkiler seğrederken gözüm ilişti ne harika kızdır o öyle ya siyah saç yeşil göz pfff... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRaskol Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 oha özel hayatını dökme olm piyasaya :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 evet haklısın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar