Wayne Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 fp ci ye tıklatıom 2 saaat ucurmuo bankaya gidiom 2 saat item gelmio u r far away from bank bişeler bişeler dio ayrıca bg ye que almak icin 20 kere tıklıom en az nedir bu en son 2.3.0 dan beri var düzelmedi hala sorun bendemi, bi addonmu yapıor bu olayı yoksa herkezde de varmı ?? daha önce öle bi konu acıldı die hatırlıorum ama bulamadım simdi onu :(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Duzelicek inşallah onumuzdeki patchte ESC sonra tekrar tıkla genelde 2 kere ust uste tıklayınca oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Wayne, kullandığın addonların bir listesini yazabilirmisin buraya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 kullandıgım addonlar quartz pitbull ctraid dbm bartender simple combatlog simple minimap tirnketmenu atlas banzei alert dotimer omnicc cooldown bars fubar omen cartographer power auras atlas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Eğer add on problemi ise şunlardan kaynaklanıyor olabilir. Diğerleri bende de var ve hiçbir sorun yaşamıyorum. Bunları kapatıp deneyebilirsin belki işe yarar. bartender simple minimap banzei alert omnicc cooldown bars fubar cartographer power auras Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 saol hemen denim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 cartographer kullanıyorum, onda sorun yok. bi tane elemiş olduk =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Aluriel said: Eğer add on problemi ise şunlardan kaynaklanıyor olabilir. Diğerleri bende de var ve hiçbir sorun yaşamıyorum. Bunları kapatıp deneyebilirsin belki işe yarar. bartender simple minimap banzei alert omnicc cooldown bars fubar cartographer power auras tek omnicc var bunlardan bende ve bahsedilen sorun bende de var. blame omnicc :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 addonlar kapalıyken de npc'ler buglanabiliyor :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Addonla alakası oldugunu dusunmuyorm ozellıkle cıft tıklayınca calısmıyorlar bende 0 addon ıle oynuyorum bendede oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar