Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Size de hiç oldu mu bilmiyorum ama bu sıralar hiç bir şey yapmaya enerjim yok gibi geliyor ya da 24 saat yerine daha fazla zaman istiyorum dinlenmek için. Aslında hayatım çok düze dershaneye gidiyorum ondan sonra ev canım sıkılıyorsa coupling ya da one tree hill tarzı dizilere takılıyorum veya anime ondan sonrası ya cs atıyorum ya da spor salonuna gidiyorum. Ama gel gör ki güç bela annemin zoru ile.. =) 8 saatlik normal bir uykuya rağmen gün içerisinde aşırı derecede uykum geliyor hiçbir şey yapmak istemiyor canım en basiti yemek yemek ya da hazırlamak bile zor geliyor uyumak istiyorum bütün gün ya da hiçbir şey yapmamak.Ki eskiden uykuyu sevmeyen 4-5 saatlik bir uyku ile günü geçirebilen bir insandım. Gelelim esas olaya okuduğum okulu bıraktım ve tekrar öss denen lanet ile kapışmak zorundayım. İşin kötü yanı böyle göt büyütmenin üst benliğimde yanlış olduğunu kendi kendime söyleyip duruyorum ama iş icraata gelince test kitabının yüzüne bile bakamıyorum bıkkınlık geliyor ya da hemen başka bir uğraş buluyorum kendime.Keza spor salonu veya arkadaşlar çağırdığında da aynı olay mevcut. Özetlemek gerekirse bu halde olanımız var mı benim dışımda ya da ben mi soruluyum diye soruyorum kendime ve bir şekilde bu kabuktan kurtulup çalışmaya başlamam gerekiyor acil bir şekilde ama çalışma masasına geldiğim anda kaçıyorum. Ne yapmalıyım.(sizce=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 tembellik genetik bi hastalı gibidir tezimi hala sürdüyorum napsan ne etsen kısa süreli bi değişim yaşayıp tekrardan tembel günlerine geri dönersin tembel adam açamını tam kavrayamaz hırslıda olmaz rahat yaşar sonra falan filan.öss süreci farklı tabi, kasıcan canım kendini azcık hayatının gidiş yönünü etkiliyen olaylarda biraz daha az tembel olabiliriz:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 belki de aklın hala başına gelmemiştir. Burnunun sürçmesi lazımdır ki yaşama tutunup 'ders bile' çalışabilcek duruma gelmelisindir. Kimisi öyle yani kabul etmek lazım. İleride tembel yaşayabilmek için şimdi biraz eşşeğinkini tutmak lazım mesela bunu sık sık düşün =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Ya işin kötü kısmı lise not ortalamam 4.60 dı bundan 4 sene evvel kazandığım üni. sadece mat yaparak kazanmıştım geo hariç. Ama şu an gerçekten hiçbir şey yapmak gelmiyor depresif falan değilim ama duracell reklamlarında ki gibi sanki çinko karbon pil misali hiçbir şey yapmaya enerjim yok ya da olsa bile bir anda yok oluyor anlıyacağın. Talat o dediğin yalan anam =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Eee şey..Lets Get The Sunshine adlı biri bu duruma düştüyse şu şarkıyı dinleyin gençler: Pentagram - Dark Is The Sunlight lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 tembellik tembelliği doguruyor aslında. böyle 8-9 saate çıkıyor uyku saatlari, yemek yemeler cogalıyor vs.. hiç bişi yapası gelmiyo insanın böyle havada kapalıysa tam gg.. bundan bi günlügüne cıkmayı dene, böyle bolca bişiler yap, az uyu vs. kendini kas 3-4 güne çıkar bunu, sonra alıp başını gidiyo, cıkıveriyosun cycle'dan, ama ilk adımı atmak en zoru işte :l Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 @venom ironiye bak diyorsun yani hah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 tembel hayvanlar sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Selam :D Bende Uni'mi biraktim yine oss'ye gircem. Gel gorki benimde kitap acasim yok. Devamli uykum geliyor.Yerimden kalkamiyorum.Gel gor ki bende sadece Mat'la girmistim Uni'me. bi saniye sen benim feykimmisin ? saka bi yana oss bu tembelligin suclusu ben ona atiyorum walla. simdi tekrar yaticam :D yine uykum geldi. test kitabinin ustunde salyalarim var. O.o sana kardesim diyebilirmiyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Olur neden olmasın dsfsd =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
walkman Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 kanka senin feci derececde güzel vakit geçirmeye ihtiyacın var. git olimposa falan bir tatil yap. orada yorul, denize girebiliyorsan gir, farklı şeyler yap. hep aynı rutine bağlamış görünüyorsun. böyle devam edersen bir süre sonra tabiiki geçecek ama trip içinde geçeceğine güzel geçsin. süper olur hem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
walkman Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 ha bir de pink martini'den donda estas yolanda gelsin sana.:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 universite bırakıp ossye hazirlanmak. mumkunsuz bişi be benim icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 ole deme dory ilk baslarda cok zevkli oluyor. herkez okula gidio falan. tabi sonra her ayna karsisina gectigimde "ulan mal !!" diyip aynaya tukuresim geliyor. neyse okulu bolumu sevmiyordum, yapabilirsem daha iyi olur belkide. "ulan ne malim ya" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 +1 Quibble hahaha aynen ya iki hafta önce kaydı aldırdım bende giderken heylöylöy ne güzel kurtuluyorum demiştim ama eve döndüğümde ben ne yaptım falan dedim =) ama işin aslı şu ki yaşadığım şehir + bölüm sarmadı beni. Bi de üstüne bi kaç olaylar sinsilesi gelince koptum toparlamaktansa öss daha kolayıma geldi bi gazla başladım çalışmaya falan ama dershnede ki cocuklar abi demeye başlayınca bende ki o nos ta bitti gibi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 umarim bosa harcamazsin yilini =) dondurma olayına falan girilmesi daha mantikli dicem de, ben ozel okulda okuyorum, guya bursluyuz, dondurmak istesem 6k ytl'yi gozden cikarmam lazim ki mumkunsuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 ben de öyle umuyorum =) dondurma olayında aileme daha fazla yük olmak istemedim.eğer olmazsa açıköğretim yazıp babamın işini devam ettireceğim gibi gözüküyor.bir de aldırmasam bu kadar gaza da gelemezdim hepten sererdim herşeyi zaman zaman hiçbir çıkış yolumun olmaması hem iyi hem kötü oluyor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 leyn benim basina geccem bi iste yok.. ahh ahh :) ben ders calisiyim bari :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 uyku olayı bende de mevcut an itibariyle, 1 yıl önce faln ben de az uyurdum, uykum gelmezdi, 3-4 saat uyku uyurdum ortalama, hiç de koymazdı, ama artık paso uyumak istiorum, sabah ders varsa gitmek ölüm geliyo falan, eskiden olsa derse gitmiycek olsam bile erkenden atlardım yataktan, bulurdum yapıcak bişiler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 kendimi gördüm okuyunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar