drencrom Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 ben torrentten çekeyim derken baktım daha bişi indiremeden benden 2kb ile upload ediyolar. o nasıl iştir anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 BUDUR! BUDUR! ilk şarkı coil hakkında yorumumum: müthiş. içinde sanki led zeppelin etkisi var. kadın vkalde harika bi seçim olmuş. 10/10 veriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 THE LOTUS EATER az önce bitti. ilk 3 şarkıda tek not düşük vermiyorum düşük görmüyorum göremem. harika! ağlamak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 beni de bekleyin anam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Elim ayağım titriyor sayın seyirciler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 benim de OF. %86 >:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Coil başladı. titreme geldi bana bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Herkes bu kadar beğendiyse ben de indireyim bari ahah edit: tamam bu cümle opethi aşağılamış oldu, geri alıyorum biraz lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Lirikleri çıkarmak lazım acil. Paticik, unite! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Özel mesaj atın link için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Şimdi linç edilicem de muhtemelen, bende "Oha über albüm olmuş" izlenimi yaratmadı. 1 kere dinledim daha gerçi ama, ilk izlenimlerim bu yönde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 absulutli faki emeyzing sevgili patiler. tüm albüm çok güzel olmuş. üflemelililerin kullanımı, gitarlarda görülen bariz gelişme(komplikelik yaramış epey. çok emek var çok.)albüm hakkında kanımca ilk öne çıkan kısımlar. opeth herkesi döver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 ayrıca evet, united pati oluşturalım. lirik çıkarmalıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 abi hessian peel nedir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Post kasma lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Albümde genel bi eksiklik seziyorum hala. Yani sanki opeth değil de opeth'in bi kısmı gibi olmuş. Axenrot Lopez gibi çalmaya kasmış eğreti olmuş. Bitince "ee? bu mudur?" dedirten yine de çok tatlı bir albüm olmuş. Tanışsınlar kaynaşsınlar iyice. Hem ben biraz daha dinliyim yorumum değişir elbet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 axenrot biraz arkaplanda kalmış öne çıkamamış o konuda katılıyorum. ama güzel becerdiği kısımlarda var, yok değil. bence iş tanışma kısmını çoktan aştı zaten yıllardır tanışıyorlar. ekşide okuduğum şeyler var çoğuna katılmıyorum. ghots reveries'ın bir adım gerisi falan demişler bence zerre alakası yok. şarkılar bir bütün, karanlık, deneysel ve son olarakda genel olarak clean üstüne oturtulmuş. hiçbir albüme benzemeyen, sadece benzeyen rifflerin olduğu söylenebilcek bir albüm watershed. burden'daki harika klavye & gitar, coil'deki harika led zeppelin vari gitar+vokal düeti, lotus eater'ın blast beat'li leziz clean yapısı ve daha pek çok şey... bu albüm 'tatlı'dan öte. geçen albümle tek benzerliği bana kalırsa başta sindirilememiş olması olabilir belki. not: çok çok fena bişey keşfettim ama söylesemmi karar veremedim. mutlaka ortaya çıkar mikael bi açıklama yapmak zorunda kalır herhalde. bide lirikler ele geçsin belki sandığım gibi değilde bir konsept parasıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 konsepttir konsept. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 ne kadar güzel olsa da şarkılar davul çok basit kaçmış olmamış bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 buna katılıyorum elimde olmadan. davulda bir geri planda kalma olayı var. deliverancea göre falan. ama farklı birşeyler ön plana çıkmış gibi, yine de tatmin edici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 O kadar yüzeysel kalmışki davullar, neredeyse adam kendi başına takılıyormuş gibi. Davul dediğin deliverance'taki gibi olur, period. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 OH SWEET SATAN!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 hi sweet satan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Burden'da 04:08 de giren solo nedir a dostlar. ağlamak üzereyim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 -Cleglaw- said: hi sweet satan slm :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar