Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Opeth - Watershed ["muzik bolumu kendini asma madalyasi"nin sahibi baslik, emegi gecen herkese tesekkurler]

yav

Öne çıkan mesajlar

Albümde genel bi eksiklik seziyorum hala. Yani sanki opeth değil de opeth'in bi kısmı gibi olmuş. Axenrot Lopez gibi çalmaya kasmış eğreti olmuş. Bitince "ee? bu mudur?" dedirten yine de çok tatlı bir albüm olmuş. Tanışsınlar kaynaşsınlar iyice. Hem ben biraz daha dinliyim yorumum değişir elbet.
Sosyal ağlarda paylaş

axenrot biraz arkaplanda kalmış öne çıkamamış o konuda katılıyorum. ama güzel becerdiği kısımlarda var, yok değil.

bence iş tanışma kısmını çoktan aştı zaten yıllardır tanışıyorlar. ekşide okuduğum şeyler var çoğuna katılmıyorum. ghots reveries'ın bir adım gerisi falan demişler bence zerre alakası yok. şarkılar bir bütün, karanlık, deneysel ve son olarakda genel olarak clean üstüne oturtulmuş.

hiçbir albüme benzemeyen, sadece benzeyen rifflerin olduğu söylenebilcek bir albüm watershed.

burden'daki harika klavye & gitar, coil'deki harika led zeppelin vari gitar+vokal düeti, lotus eater'ın blast beat'li leziz clean yapısı ve daha pek çok şey...

bu albüm 'tatlı'dan öte. geçen albümle tek benzerliği bana kalırsa başta sindirilememiş olması olabilir belki.

not: çok çok fena bişey keşfettim ama söylesemmi karar veremedim. mutlaka ortaya çıkar mikael bi açıklama yapmak zorunda kalır herhalde. bide lirikler ele geçsin belki sandığım gibi değilde bir konsept parasıdır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...