bya Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 daha az önce tekrarını izledim de sıkıcıydı baya son 2-3 dakkası dışında. formalar ise bambaşkaymış açıkcası, arkası farklı önü farklı renkte. hatta birinin arkası diğerinin de önü beyaz olunca kim hücum ediyo kim savunuyo baya bi karıştırdım.
supremeallah Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 baseball modeline cevirsinler artik allstar maçini, kazanan yaka playofflarda saha avantaji kazansin mis gibi maç izleriz.
pipo_14 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 daha kotu all-ster lar olmuştu ama hani tum dunyayı doyuran allstarı all astar yapan şeyler olmadi... oyuncu seçiminden bahsetmicem genelde kimse memnun olmaz seçimlerden(bende dahil). tek olumlu şey maçın sonlarında batının geri dönüşü-amare ve tabiki şuörlerin babalarında ray allen ın sahne almasıydı... ne varsa eskilerde var ray allen allstarı kurtardı..
zaidral Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 allstar haftasonundan tek hatirlayacagim sey superman kostumuyle ve basamadigi smacla howard olacak. shawn kemp ten beri bir smaca bu kadar gulmemistim.
Öne çıkan mesajlar