Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nba All Star 2008

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Rudy Gay'in ve Jamario Moon'un hakkı yendi bence rudy'nin ilk smacı hiçte fena bi smaç degildi ve sadece 37 puan aldı Jamario Moon'un ilk smacı ise Gerald Green'in finalde bastığı smaçtan sonraki en güzel smaçtı bence fakat oda ilk turda veda etti.Tabiki yarışmadan önce yarışmacıların basıcağı smaçları youtube'da görmekte bu yarışmanın heycanını birazcık kaçırdı ama genede cok iyi bir yarışmaydı.
Mesaj tarihi:
Takım şut yarışmasında Spurs orta sahadan çok çabuk atınca, ilk 5 atışı ne kadar zor atsalar da rahat kazandılar.

Yetenek yarışmasında Kidd'e şans vermiyordum, şutu iyi olmadığı için. Zaten şuttan dolayı patladı. Wade'de öylesine gelmiş, adam 3 tanesini atamayınca 2 sini de salladı. Pasları tekte geçiremedi. Bir de üstüne turnikeyi 3.de atınca 55 saniye sürede bitirdi. Yarışmayı sallamıyorum dedi adam da bu kadar da batırılmaz. Ve, Deron Williams muhteşemdi. Şutu zaten iyi olduğu için zorlanmadı, pasları da tekrarlamayınca, rekoru kırdı.

Kapono YouTube'daki görüntülerinde 28 puan yapıyordu. Yarışma heyecanı, stres vs. ona rağmen 28 den pek aşağı kalmadı, 25 yaptı. Zaten ilk turda da ikinci turda da ilk dip atışlarını kaçırdı, geri kalanlarda nerdeyse hepsini attı. Kapono böyle giderse, daha çok üçlük yarışması kazanır.

Smaç yarışmasında Greene'nin smaçlarında birşey yoktu, ilk turdaki. Biraz yaratıcılık var ama smaçlar çok fazla basitti. Bence Rudy Gay ve özellikle Moon'un hakkı yendi. Bir Moon-Howard finali izlemek daha iyi olurdu. Howard'da mükemmel hazırlamış, panyalı smacı efsaneydi. Yalnız smaç basmadan da 50 aldı :)

Sonuçta ben baya bir keyif aldım, yarışmalardan.
Mesaj tarihi:
d12 in bence elenmesi veya smacı tekrarlaması gerekiyordu richard hamilton un 3 puanı siliniyorda smaç yarışmasında smaç basmayan adam nsl 50 alıyor ou anlamadım.

Gerald jüriye kıl olmuştu ama neden anlamadım madem böyle kendine özgüvenin var o zmn alırsın mikrofonu eline bu ayakkabıyı katrina kasırgasındaki insanlara açık arttırma için bırakıyorum şampiyonayı kazandığım ayakkabı bu dersin vurursun smacı yine piçliğine kaldığın yerden devam eder halktan da oy alırsın ama jürinin önüne ayakkabı bırakmak olmadı.
Mesaj tarihi:
DOĞU TAKIMI

Dwight Howard
Kevin Garnett
Lebron James
Dywane Wade
Jason Kidd

Chris Bosh
Ray Allen
Paul Pierce
Chauncey Billups
Rip Hamilton
Joe Johnson
Antawn Jamisson

BATI TAKIMI

Tim duncan
Carmelo Anthony
Yao Ming
Kobe Bryant
Allen Iverson

Steve Nash
Chris Paul
Dirk Nowitzki
Carlos Boozer
Amare Stoudemire
Brandon Roy
David West
Mesaj tarihi:
Yalnız dün hiç uyumadım,korkarım gözlerim kapanıyor 3.00'a kadar dayanamayabilirim.2 senedir bütün yarışmaları izliyorum,asıl maçı kaçırıyorum ,gizli güçler istemiyor all-star izlememi.
Mesaj tarihi:
Loli-pop said:
vince carter yok mu yaw...

Vince Carter bu sezon birşey yapmadı, seçilmedi, doğal olarak.

Kobe'nin ameliyat olması gerekiyormuş, ancak NBA'nin kuralına göre takımının son maçında oynayan bir oyuncu All-Star'da sakatım diye oynamamazlık yapamıyor. Yani oynayacak ama az süre alır, parmağından dolayı.
Mesaj tarihi:
Son maçla all-star maçı arasında 4-5 gün oluyor,antremanda falan motoru bozsa hastalansa nolcak =]. Son maçına oyniip all-star'a doğru sakatlanan ya da hastalanan oyuncular oldu.Ama Kobe'nin sakatlığı çok hayati olmadığı,all-star maçına saatler kaldığı ve Kobe olduğu için oynaması gerekiyor.
  • Yeni Oluştur...