khala Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 azmo bu arada howard'ın bicepsleri seninkinin 100 katı buna değinmeden geçemicem
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Hammon güzel de,Sue Bird üzer onu güzellikte.
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 dwight cidden hayvanin onde gideni ya... bir stephan appiahtir, iki dwighttir... demekki zenci olmak lazimmis.
aquila Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 barusso hepimize tek basina gecer bence.
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Howard'ın rivali geliyor birkaç yıla.Daha hayvan olur bence.
Hotdog Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Rudy Gay'in ve Jamario Moon'un hakkı yendi bence rudy'nin ilk smacı hiçte fena bi smaç degildi ve sadece 37 puan aldı Jamario Moon'un ilk smacı ise Gerald Green'in finalde bastığı smaçtan sonraki en güzel smaçtı bence fakat oda ilk turda veda etti.Tabiki yarışmadan önce yarışmacıların basıcağı smaçları youtube'da görmekte bu yarışmanın heycanını birazcık kaçırdı ama genede cok iyi bir yarışmaydı.
Xobalt Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Takım şut yarışmasında Spurs orta sahadan çok çabuk atınca, ilk 5 atışı ne kadar zor atsalar da rahat kazandılar. Yetenek yarışmasında Kidd'e şans vermiyordum, şutu iyi olmadığı için. Zaten şuttan dolayı patladı. Wade'de öylesine gelmiş, adam 3 tanesini atamayınca 2 sini de salladı. Pasları tekte geçiremedi. Bir de üstüne turnikeyi 3.de atınca 55 saniye sürede bitirdi. Yarışmayı sallamıyorum dedi adam da bu kadar da batırılmaz. Ve, Deron Williams muhteşemdi. Şutu zaten iyi olduğu için zorlanmadı, pasları da tekrarlamayınca, rekoru kırdı. Kapono YouTube'daki görüntülerinde 28 puan yapıyordu. Yarışma heyecanı, stres vs. ona rağmen 28 den pek aşağı kalmadı, 25 yaptı. Zaten ilk turda da ikinci turda da ilk dip atışlarını kaçırdı, geri kalanlarda nerdeyse hepsini attı. Kapono böyle giderse, daha çok üçlük yarışması kazanır. Smaç yarışmasında Greene'nin smaçlarında birşey yoktu, ilk turdaki. Biraz yaratıcılık var ama smaçlar çok fazla basitti. Bence Rudy Gay ve özellikle Moon'un hakkı yendi. Bir Moon-Howard finali izlemek daha iyi olurdu. Howard'da mükemmel hazırlamış, panyalı smacı efsaneydi. Yalnız smaç basmadan da 50 aldı :) Sonuçta ben baya bir keyif aldım, yarışmalardan.
NoS Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 d12 in bence elenmesi veya smacı tekrarlaması gerekiyordu richard hamilton un 3 puanı siliniyorda smaç yarışmasında smaç basmayan adam nsl 50 alıyor ou anlamadım. Gerald jüriye kıl olmuştu ama neden anlamadım madem böyle kendine özgüvenin var o zmn alırsın mikrofonu eline bu ayakkabıyı katrina kasırgasındaki insanlara açık arttırma için bırakıyorum şampiyonayı kazandığım ayakkabı bu dersin vurursun smacı yine piçliğine kaldığın yerden devam eder halktan da oy alırsın ama jürinin önüne ayakkabı bırakmak olmadı.
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Allstar ın en sevdiğim yönlerinden biride normalde 5-6 kişi götürdüğümüz bölümde onlarca insanın yazı yazması :D
SmoLaFein Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Jamario Moon'un hakkı yendi sevdiğim bir oyuncuydu ama olsun Howard'ın yaratıcılığı karşısında zaten kazanması zordu..
Xobalt Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 DOĞU TAKIMI Dwight Howard Kevin Garnett Lebron James Dywane Wade Jason Kidd Chris Bosh Ray Allen Paul Pierce Chauncey Billups Rip Hamilton Joe Johnson Antawn Jamisson BATI TAKIMI Tim duncan Carmelo Anthony Yao Ming Kobe Bryant Allen Iverson Steve Nash Chris Paul Dirk Nowitzki Carlos Boozer Amare Stoudemire Brandon Roy David West
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Yalnız dün hiç uyumadım,korkarım gözlerim kapanıyor 3.00'a kadar dayanamayabilirim.2 senedir bütün yarışmaları izliyorum,asıl maçı kaçırıyorum ,gizli güçler istemiyor all-star izlememi.
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 benimde tam tersi direk uykum kaçtı zamanı geçirince
tellos Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 e kobe nolck şimdi maça çıkcak kesinde oynıycakmı acaba
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Dün elinde bişeler vardı pek zannetmiyorum oynayabileceğini..
Xobalt Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Loli-pop said: vince carter yok mu yaw... Vince Carter bu sezon birşey yapmadı, seçilmedi, doğal olarak. Kobe'nin ameliyat olması gerekiyormuş, ancak NBA'nin kuralına göre takımının son maçında oynayan bir oyuncu All-Star'da sakatım diye oynamamazlık yapamıyor. Yani oynayacak ama az süre alır, parmağından dolayı.
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Son maçla all-star maçı arasında 4-5 gün oluyor,antremanda falan motoru bozsa hastalansa nolcak =]. Son maçına oyniip all-star'a doğru sakatlanan ya da hastalanan oyuncular oldu.Ama Kobe'nin sakatlığı çok hayati olmadığı,all-star maçına saatler kaldığı ve Kobe olduğu için oynaması gerekiyor.
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 yok ya valla all-starın eski tadı kalmadı bence..sarmadı bu sene yine geçen seneki gibi
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 aynen,acaba sonuna kadar izlemesem mi diye içimden geçirdim valla
tellos Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 shaq tmac carter garnett hido bunlar lazımdı :( antony kasar diye düşünüyodum ama daha bişe görmedik howard dün geceden devam ediyo :)
Öne çıkan mesajlar