Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike İddaaları !


Xobalt

Öne çıkan mesajlar

Fenerbahçe yöneticisi Mahmut Uslu maç sonrasında yaptığı açıklamada ilginç bir iddiayı ortaya attı. G.Saraylı bir yöneticinin maç öncesinde Ç.Rize Başkanı Abdülkadir Çakır'ı aradığını belirten Uslu bu telefondan sonra Çakır'ın yüzünün bembeyaz olduğunu ve kendisine ne olduğunu sorduklarını söyledi.


Abdülkadir Çakır'ı arayanın G.Saraylı yönetici Tunca Haznedaroğlu olduğunu basına açıklayan Mahmut Uslu G.Saraylı yöneticinin Abdulkadir Çakır'ı arayarak "Bu maçın hakem atamasında F.Bahçe'nin rolü var" dediğini bildirdi. Bunu öğrendikten sonra Tunca Haznedaroğlu'nu Aziz Yıldırım'ın aradığını söyleyen Uslu başkanın daha sonra Özhan Canaydın'ı da aradığını fakat kendisine ulaşamayıp not bıraktığını iletti.

Mahmut Uslu, Özhan Canaydın'a ulaşamayan Aziz Yıldırım'ın daha sonra Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan'ı aradığı ve G.Saraylı yöneticiyi şikayet ettiğini söyledi.

Mahmut Uslu bu işin sonunu bırakmayacaklarını da sözlerine ekledi.

(Ligtv.com.tr)

----------------------------------------------------------

"Sözlerim başka yere çekildi"
Çaykur Rizespor - Fenerbahçe karşılaşmasının ardından, Fenerbahçe yöneticisi Mahmut Uslu, Galatasaray yöneticisi Tunca Hazinedaroğlu'nun, Rizespor Başkanı Abdulkadir Çakır'ı aradığını açıklarken, Tunca Hazinedaroğlu, telefon görüşmesinin farklı bir yere çekildiğini ifade etti.
Kendisine ulaştığımız Hazinedaroğlu, yaptığı açıklamada, arkadaşı olan Rizespor başkanı ile yaptığı telefon görüşmesini doğrularken, görüşme sırasında, sadece uzun zamandır görev yapmayan bir hakemin, karşılaşmaya atandığını ifade ettiğini ama sözlerinin başka yere çekilmiş olduğunu, bundan dolayı da Fenerbahçe'nin böyle bir açıklama yapmış olduğunu belirtti.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...