Eeht Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 toggie said: al işte ya. maç öncesinde defalarce soyledik sakatlık cıkar diye. anasını satim federasyon baskanı olmus adam bunu nasıl akıl edemiyo, aklına zokayım onun ben ya. buzda kayıp kafasını yarar insallah top herif. buzda düşüp sakatlanmadı adam rakibiyle çarpıştı her maçta olabilecek bir şey... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Çarpışmanın bir de düşme kısmı var tabii :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 kolundan değil dizinden sakatlandı adam sebebide "aşırı yüklenme".düşmeyle kalkmayla alakası yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Tamam da düşünce sadece kolunu mu vurur insan? Düşüp kafasını çarpıp ölenler falan? Yada düşüp bacağını kıranlar? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larva Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Sonuçta sert zeminde oynuyosun hiç betonda uzun süre koştunuz mu bilmiyorum sadece koşmak bile kasları çok zorluyo eklemlere daha fazla yük biniyo 3 günde çim saha yorgunluğu atılır ama bu maçtan sonra bilmiyorum 3 güne umarım bi form düşüklüğü yaşanmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Uğur sezonu kapattı, Mehmet Topal da Leverkusen maçına zor, Hasan Doğan'a sevilerimi yolluyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xobalt Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 nileppezdel said: Uğur sezonu kapattı, Mehmet Topal da Leverkusen maçına zor, Hasan Doğan'a sevilerimi yolluyorum :( İyi de Uğur'un sakatlığında zeminin etkisi yoktu ki. Normal, düzgün bir sahada da olabilecek bir pozisyondu. Şanssızlık, talihsizlik. Uğur'a büyük geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Sonuçta sert zeminde oynuyosun hiç betonda uzun süre koştunuz mu bilmiyorum sadece koşmak bile kasları çok zorluyo eklemlere daha fazla yük biniyo Ayrıca o kırığın nedeni kramponların çivileriydi, buz zeminde oynandığından değişik çivili kramponlarla oynanıyor ya. Adam kramponunun çivilerini çocuğun dizine soktu. Daha ne olsun zeminin etkisi var işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar