Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Konyaspor-Galatasaray

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Federasyona laflar hazırlar bir sürü insan. Bir de bunun yolculuğu var şansa bak ya 82 yılın en yoğun kar yağışı Konya'da, adamlar mahsur kaldı. Antreman yapama, saçma bir sahada oyna belki adamlar sakatlansın, git yolculuktan yolculuğa yorul sonra UEFA kupasında temsil et Türkiye'yi. Hasan Doğan sucks!
Mesaj tarihi:
nileppezdel said:
Arda nerede? Oynamayacak mı yani Almanya'da?

Arda oynuyor. Ben Serkan'ı yazmışım, yanlışlıkla. Sonra farkına vardım, değiştirdim. Sen de saniyeler sonra mesajı atmışsın :)
Mesaj tarihi:
hakan şükür son 2-3 haftadır baya formda leverkusen maçındada kaçırdığı gol dışında cokta kötü oynamamıştı ama yinede bende hakanın yerine nondanın oynamasını istiyorum :D
Mesaj tarihi:
Çimler yeşil değil, buldozerler rezil etmiş. Sahada hala buz ve kar kümeleri var. Bu zemin futbola elverişliyse Hasan Doğan gelsin bi atlasın şurada yere bakalım yumuşacık, elverişli çim miymiş :D
Mesaj tarihi:
said:
KONYA - UEFA Kupası'nda Galatasaray'ın rakibi Bayer 04 Leverkusen'in izleme komitesi başkanı Villiam Klamer, Konyaspor-Gatasaray maçını izlemek için Konya'ya geldi. Klamer'in tercümanı, Bayer 04 Leverkusen yetkilisi Klamer'in, Galatasaray ile oynayacakları karşılaşma için, oyuncu performansları ve Konyaspor maçında uygulanacak taktiklerle ilgili notlar alıp, bunu kulüp teknik heyetine ileteceğini söyledi.

vilyım nasıl geri dönücek? :D
Mesaj tarihi:
yalnız baya temizlemişler. o kadar karı nasıl temizlediler helal olsun valla. gece yagmadı herelde hiç. trabzon maçı ve bu maçta saha zemininin futbol oynamaya elverisli oldugunu soylenemez. ama napalım mac oynanacak madem kazanmamız lazım, insallah sakatlık cıkmasın da 3 puan cok onemli değil.
  • Yeni Oluştur...