walkman Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Eskişehir'de öğrenciyim 7 senedir falan. yeni bir eve çıkmak istiyorum. her türlü eşya mevcut. yanına ev arkadaşı arayan ya da yeni eve çıkmak isteyen patilerin yardımına ihtiyacım var... ayrıca max 200 olmadı 250 ye kadar bütçe ayırabilecek güçteyim. her şey dahil modeli.. msn vereyim tam olsun : [email protected] ha bir de potansiyel ev arkadaşımın çok temiz ve düzenli biri olmaması daha iyi bir iletişim için gereklidir. bulaşıkların her gün yıkanmasından falan hazzetmemesi çok iyi olur. yemek falan illa beraber yenecek şeklinde kurallarının olmaması şahane olur. özel eşyaları kullanmama felsefesi ile hareket etmesi mükemmel olur. her türlü fatura ve konfor ihtiyacı konuşulur ortak giderilir. Aynı zamanda evin kampüsle çarşı arasında olması mükemmel. yani bağlar civarı mükemmel... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 kolay gelsin zor olur gibi burdan bulman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 eskişehirden 1-2 adam çıkıyo zaten bi de ev arkadaşı pek zor. ben eve çıkmayı düşünüyorum ama sene ortasında yapamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
walkman Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 sene ortası yaz yaklaşırken özellikle istiyorum. zira kira fiyatlarının en düşük olduğu zamanlardan biri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 gözüme çarptı da ben bi yazayım bak, mailine baktım da erkeksin sen. ben kız arkadaşım için ev arkadaşı arıyorum. aynen üni yakınlarında. duyanınız göreniniz bileniniz varsa, bilgi olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LastManStanding Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 tam beni arıyon acaip duzensiz biriyim, ama anca haziran/temmuz gibi cıkabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 varuna ilan panosuna yazın asın kankut'lar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LastManStanding Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 varuna tikky mekanı yahu oraya takılan adamla eve meve cıkmam ben zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
walkman Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 kanka ne diye kendi kendine gelin-güvey oluyosun anlamadım ama... mesaj gayet açık ve net...:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar