JD Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Eski bi gitarım vardı jak girişindeki kabloların lehimlenmesi gerekio ama lehim yapmayı hiç bilmem birisi bi tuto çakabilirmi hemencecik şuraya thnx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 elektrikçilere git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 İnanırmısın muğlada okuorm ve yürüyüş mesafesinde lehim yapan bir yer yok gerçekten baktım sordum araştırdım sanayiye git dediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 sanayi tehlikeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 ilk gitarin jak yerindeki kopmus lehim yerini temizle jiletle fln sonra lehimi havyayla erit sonra kabloyu yapistir ve iyice birbirine yapismasini bekle sonra sogusun kullanirsin tekrardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar