Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

onun için


N-c

Öne çıkan mesajlar

Bu sabah kar yağdı. Seni bana getiren kar... Gecesinde simsiyahken gündüzünde bembeyaz bir güne uyandığım gün, aydınlığı ve karı hiç bu bu kadar sevebileceğimi düşünmediğim, senle olmanın ne kadar güzel olduğunu o zmanlar hiç bilemediğim ama şimdi gördüğüm her beyazda seni hatırlatan kar. Sensiz olmanın bana çok zor geldiği sabah, bu sabah, sana her tanesinde sarılmak istediğim kar yağdı.
Yine getirsin istedim seni bana, yine bir sabah tren garında hiç tanımadığımı zannettiğim bir cenneti getirsin. Yine beni sana aşık etsin, yine aşık olduğum adam beni öpsün öpsün öpsün istedim. "Yağ" dedim kara, "yağ ne olur yağ! yine bembeyaz olsun her yer. Ne olursun? Biraz daha!". Ne olurdu getirseydi? Ama yağmadı. "Biraz daha?" hayır yağmadı. Getirmedi seni bana. "Canın sağ olsun" dedim ona. O zaten yapabileceği her şeyi yapmıştı. Bir kere olsun seni bana katmıştı. İçime katıp her hücreme sarmıştı. Bir kere olsun seni benim yapmıştı.
Sevdiğim, sevdiğimi söylemekten korkmadığım, her sabah düşüncesiyle sarsıldığım, her akşam düşüne sarıldığım. Derinlerim çok derin, karanlıklarım karanlık olamayacak kadar yalnızlıktan korkak, içim içinde yorgun, duvarlarım yüksek, yokluklarım yokluktan öte, zorluklarım omuzlarımda yük. Derinlerimi görürsen gelme benimle, seni boğmak değil amacım. Karanlıklarıma, sadece birlikte uyuduğumuz günlerin gecesiymiş gibi bak, seni üzmek değil amacım. duvarlarım yüksek ama senin için ben kapı açarım, seni yormak değil amacım. Yokluklarım seni aldatmasın, varlıklar yaratırım, seni düşündürmek değil amacım. Ve zorluklarım onlar sadece benim zorluklarım, seni yormak değil amacım.
En arabeskiyle "güzel gözlüm", benim amacım gülen gözlerimle seni güldürebilmek. Benim amacım hep atarken "umut" diye bağaran kalbimi senin kalbine taşıyabilmek. Benim amacım benim olmayan zorluklara gülüp geçmek. Benim amacım senin zorluklarını alt edebilmek. Uzakları yakına getirebilmek. yakınları daha yakın yapabilmek.
Yanımda olduğun her gün için sana teşekkür ederim. Yanında olmayı istediğim her gün için bir kere ve bir kere daha seninim. Senden tek isteğim seni bana getiren karı sev. Onu her gördüğünde benimde onun içinde sana baktığımı hayal et. Senin olmama izin verdiğin için teşekkür ederim. Sevgililer günümüz kutlu olsun ve bil ben hep istanbulda yürüdüğümüz kaldırımlardayım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...