GEd Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 56 mb ufacik client, tenis oyunu, zaman öldürmek isteyen varsa denesin :) bilen varsa kick online tarzi bişi ama client falan baya ufak burda. open betada almanca site almanca sitesi bu ama googleda smash online die aratinca kesin cikar ingilizceside, ingilizce linkini bulamadım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 ingilizce site de burası, guzel bir seye benziyor, kick online oynamadım gerci hic, nası bisiy hic bi fikrim yok eheh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 yükledim ben oyuna ayrıca sign up olup account aldım normal kaydolduktan sonra ama hala id ya da pw falşen diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 hm bende bir sorun cıkartmadi , mailden onayladin mi? activation mail gelmesi lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 onayladım ztn account açılmadan oyunu alamıyorsun :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 tmm ingilizcesini indirdim girdi bu sefer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 shaerl nickim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 benim de dorkee, oynadım bi saat kadar ama aşırı lag var, belki bizim bağlantılardandır, senkronizasyon kaybolup duruyor, çoğu zaman hata veriyor oyun tamamlanmadan lobiye (?) geri dönüyor.. zevkli oyunmuş ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 hm arada bendede oluyor ama okadar çok olmadi bende. valla bence güzel boyutuna göre falan.can sıkıntısına bire bir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar