dieevil Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Türkiyeye F1 ılk geldıgınde kopru dekı show da ucret alındı dıye firtınalar kopmustu bu daha vahim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 nesi vahim ? WRC de etaplar arası trafik kurallarına uymak zorunlu. Örneğin antalyada özel seyirci etabı bittikten sonra kemer'de kamp alanına gidiliyor. 45km gibi bi mesafede 3-4 yere radar kuruldu. ısıklarda falan duruyorlar, polis yoksa ve serbestse geciyorlar ben şahit oldum.bizim evin orda kırmızı ışıkta gronholm falan durmadı yol bombostu yan yan girdi kavsaga =P trafik kuralına uymamazlıkta ceza alıyolar direk. loeb cok soguk bi adam ve türkiyeden nefret ediyor ayrıca belirteyim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Tabıkı uymak zorundalarda cezada pek salakca olmus yanı.Bari sigortasını pulunu :O felanda sorsaydı barı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 ee bu adam ehliyeti yaninda mi tasiyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 tabi ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 ehliyetsiz araba kullanan var mı edit: babamın ehliyetini aldılar 6 ay ama kullanıyor hala, bak kendimle çelişkiye düştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 ben 15-19 yaş arası ehliyetsiz kullandım şehiriçi ve dışı =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Tembel haylaz yaramaz olunca ortaokul epey bı uzamıstı.Hali ile 16/17/18 yas lise ye denk geldi.Babayı kandırıp arabayıda alınca liseye ehliyetsız epey bı gıtmıstım bende .Hıcde yakalanmamıstım da ehlıyetı aldıkdan sonra delı gıbı polıs cevırmıstı .Bıyerım kalkmıstı herhalde polıslerın gozune bakardım hadı cevırde gosterım dıe eheuehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satanael Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Gayet normal bişi polisin yaptıgı.. yarış etabından sonra kurallara uyulması gerekiyor.. Öteki türlü karmaşa cıkardı trafikte zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Fistan said: ben 15-19 yaş arası ehliyetsiz kullandım şehiriçi ve dışı =P bende 15-18 yas arasi ehliyetsiz kullandim da bu adam yarismio mu ? :P cuzdan+ehliyet+ruhsat+biraz rusvet parasi var mi torpido da yani bu adamin arabasinda :P edit: ovunuorm gibi oldu :( utandim. cok yanlis bisi ehliyetsiz araba kullanmayin ! :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 hem kurallara uymaları gerekiyor hem de belli bir sürenin alında diğer etablara yetişmeleri gerekiyor. kısaca alta tükürsen sakal üste tükürsen bıyık :P boşsa basıyorlar, bakan yoksa geçiyorlar diyelim :D ama doğrudur yapılan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 valla benim ehliyetsiz kullanma gibi bir şansım olmadı daha doğrusu o riski almak istemedim. dünyanın en şanssız adamı olunca da hak veriyorum kendime zaman zaman. ne zaman bi yere gitsem anında polis falan çıkıyordu, tip zaten falso hiç +18 gibi durmuyor öyle işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar