Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Görülmesi gereken sayfa

Escobar

Öne çıkan mesajlar

http://www.planetdivinity.com/swgpics/index.htm

Özellikle şu resim şaşırtıcı...Çok ilgimi çekti
http://www.planetdivinity.com/swgpics/Sariane.jpg[signature][hline]nikotinnecla; Cinsiyet:Kadın; Yaş:30; İl:Ankara

Üzerimde "giysi" olarak sadece kırmızı, parmak arası terliklerim olduğunda banyoda oturup gazete okurken bence çok tatlı görünüyorum.

*Aman Tanrım*
Sosyal ağlarda paylaş

*Sariane 100 tane composite siparişi vermeye doğru yola çıkar*[signature][hline]nikotinnecla; Cinsiyet:Kadın; Yaş:30; İl:Ankara

Üzerimde "giysi" olarak sadece kırmızı, parmak arası terliklerim olduğunda banyoda oturup gazete okurken bence çok tatlı görünüyorum.

*Aman Tanrım*
Sosyal ağlarda paylaş

Oyuna ilk girdiğim hafta Sariane'nin forumlarda yaptığı piyangodan 5000k (evet 5000k, totalde 10000k'ydı ödül) kazanmıştım. Oyun içinde dükkanına kadar gidip almıştım parayı. (Elimde olmadan) binbir türlü newbie şaklabanlığı yapmama rağmen acayip soğuk davranmıştı. Şimdi fotoğrafı görünce anladım sebebini... :)
Sosyal ağlarda paylaş

yaw geciceksin,, EQ oynadigim siralarda ben boyle bir resime kanip taa, las vegaslara gitmistim. Alakasiz biri cikmisti.

Kesin 4 cocuk babasi , kel ve gobekli 45 yaslarinda bir adamdir.

Degilsede , beyler hepimiz icin bir umut var demek. Hayalimizdeki, guzel mmorpg manyagi sarisin kadin gercekten var.

Ben sahsen ici disi guzel bir kiz bulumayi(kim kaybettiki ben buliyim) , ve bir mmorpg hediye etmeyi tercih ediyorum.
Oynarsa ne ala,
oynamazsa... zaten o kadarda guzel kiz bize dusmez be abi, dusersede elimize gozumuze bulastiririz, komplexlerimiz yuzunden kiskaniriz, kotu davraniriz. Falan filan, tabi kadin milletinin ne kadar melek olduguda ayri konu ama.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...