Joker Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 merhaba ingilterede master yapmayı düşünüyorumda. parayı bastıran herkez girebiliomu yoksa not ortalaması sorunu varmı. new castle uni. de deniz işletmeciği master programı var şuan onu düşünüyorum ama aynı bölümün başka ünilerde de olabilir. not ortalamsı istiyorlarsa kaç isterler fln. bi bilginiz varsa sevinirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 valla eğitim öğretim nasıldır bilmem ama newcastle üni sinin fotolarına manzarasına fln bak netten süpppeerr ben de avrupada master yaparsam newcastle a gitmek isterim harbiden görüntüsü süppperr ama tabii şartları fln nelerdir öğrenmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 parayla gitmek nispeten daha kolay ama ingiltereden burs almak genelde çok zor derler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 aha bu joker poker oynuyordu gider o paraylan diye geçti içimden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Mezun olduğunuz bölümden aldığınız derslerin mastır programına uygunluğu üniversitelere göre değişir. Lisans Diploması Üniversitedeki notlarınızın dökümü (transkript) Ingilizce yeterlilik IELTS'den minimum 6.0 veya TOEFL'dan minimum 213 istemektedirler. Akademik referans (2 tane) Niyet Mektubu Not ortalaması şukadarın altında ise giremezsin diye bir durum yok. Başvuruların içinde eleme yapabilirler sadece. O da limitlerinin üstünde başvuru gelirse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 @PassivE_KesH lol :D Horizon said: Mezun olduğunuz bölümden aldığınız derslerin mastır programına uygunluğu üniversitelere göre değişir. Lisans Diploması Üniversitedeki notlarınızın dökümü (transkript) Ingilizce yeterlilik IELTS'den minimum 6.0 veya TOEFL'dan minimum 213 istemektedirler. Akademik referans (2 tane) Niyet Mektubu Not ortalaması şukadarın altında ise giremezsin diye bir durum yok. Başvuruların içinde eleme yapabilirler sadece. O da limitlerinin üstünde başvuru gelirse. Bilgisayar Müh. mezunuyum. orda engineering yazıyor. onun için orda sorun yok sanırsam... Ingilizce bi şekilde halledilir. Referansta sorun değil, bizim Dekan kankam olur :D Niyet mektubunun içeriği nedir bilmiyorum ama sağlam mektup yazan biriyle oturur beraber yazarız işin yordamına göre.. tek korkum not ortalaması. çünkü bana 2.01 ile geçilio dediler. bende 2.01 ortalama getirdim.. :D Ekleme : Burayı düşünüyorum > http://www.ncl.ac.uk/marine/postgrad/taught/transport.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Pardon ben anlayamadıysam kusura bakma :) , sen şimdi bilg. müh. den mezunsun , masterı denizcilikle iligli meslekte yapıcaksın ? nasıl oluyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 verdiğim linkte sorun yok gibi gözüküyor. engineering mezunlarını kabul ediyorlarmış. babam armatör onun yerine geçicem... bilgisayar müh. liğide genel kültür olarak kalıcak (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 benim babam armatör olsa.. hayatta okumazdim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 okul hakkinda hicbir bilgim yok ama 2.01/4.00 GPA biraz zorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 aquila said: okul hakkinda hicbir bilgim yok ama 2.01/4.00 GPA biraz zorlar. tek korkum o zaten. bi emin olabilsem rahatedicem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Ingiltere artık tam bir ticarethaneye döndü. Çok iyi okullar hariç parayı bastıran okuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 joker bölümü internetten mi buldun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 oxford'la cambridge dışındakiler yalan diyolar dogru mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 valla bizim işveren mantığı açısından pek bir şeyin farkedeceğini sanmıyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 malik said: joker bölümü internetten mi buldun ? evt niyeki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 yok merak , ben sıkılıyorum ya internetten araştıramıyorum o kadar eheh, şaşıyorum o yüzden sizlere . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 benim abim itü den 3.18 ortalamayla onur listesinde mi ne mezun oldu les ve toeflda şov yaptı ama gene de saglam bi unı burs vermedi , o yuzden sımdı paralı yapıyo masterını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar