Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İngiltere Ünileri

Joker

Öne çıkan mesajlar

merhaba ingilterede master yapmayı düşünüyorumda. parayı bastıran herkez girebiliomu yoksa not ortalaması sorunu varmı. new castle uni. de deniz işletmeciği master programı var şuan onu düşünüyorum ama aynı bölümün başka ünilerde de olabilir.

not ortalamsı istiyorlarsa kaç isterler fln. bi bilginiz varsa sevinirim...
Sosyal ağlarda paylaş

Mezun olduğunuz bölümden aldığınız derslerin mastır programına uygunluğu üniversitelere göre değişir.

Lisans Diploması
Üniversitedeki notlarınızın dökümü (transkript)
Ingilizce yeterlilik IELTS'den minimum 6.0 veya TOEFL'dan minimum 213 istemektedirler.
Akademik referans (2 tane)
Niyet Mektubu

Not ortalaması şukadarın altında ise giremezsin diye bir durum yok. Başvuruların içinde eleme yapabilirler sadece. O da limitlerinin üstünde başvuru gelirse.
Sosyal ağlarda paylaş

@PassivE_KesH lol :D

Horizon said:
Mezun olduğunuz bölümden aldığınız derslerin mastır programına uygunluğu üniversitelere göre değişir.

Lisans Diploması
Üniversitedeki notlarınızın dökümü (transkript)
Ingilizce yeterlilik IELTS'den minimum 6.0 veya TOEFL'dan minimum 213 istemektedirler.
Akademik referans (2 tane)
Niyet Mektubu

Not ortalaması şukadarın altında ise giremezsin diye bir durum yok. Başvuruların içinde eleme yapabilirler sadece. O da limitlerinin üstünde başvuru gelirse.

Bilgisayar Müh. mezunuyum. orda engineering yazıyor. onun için orda sorun yok sanırsam... Ingilizce bi şekilde halledilir. Referansta sorun değil, bizim Dekan kankam olur :D Niyet mektubunun içeriği nedir bilmiyorum ama sağlam mektup yazan biriyle oturur beraber yazarız işin yordamına göre..
tek korkum not ortalaması. çünkü bana 2.01 ile geçilio dediler. bende 2.01 ortalama getirdim.. :D

Ekleme : Burayı düşünüyorum > http://www.ncl.ac.uk/marine/postgrad/taught/transport.htm
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...