Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Meraba. Arama yaptım ama sistem karışık olduğu için birşey elde edemedim. Geçen sene mandada Hamachi kullanmayı öğrenmiştik. Şimdi burada bir pati yardımcı olabilir mi? Nasıl kullanılır, nerden bulunur filan paylaşsa süper olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 torrent kullanımı lam aramayı ben kullanabiliyorum.. paşa paşa çalışıyor.. alla alla 0_o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Eheh ben torrent kullanmayı patiden öğrendim zaten :D Ama konu neydi hatırlamıyorum. Sanırım internet bölümüne açmıştım topiği.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Sağolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar