Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Eski klavyemin içinden izmarit çıkmıştı. Sonra öğrendim arkadaşlarımdan biri şaka olsun diye kül tablasını space tuşunu söküp içine boşaltmışlar. Bastıkça toz çıkıyordu.[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth. Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbreakable Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 said: Alexi_Septimus, 30 January 2004 05:30 tarihinde demiş ki: Eski klavyemin içinden izmarit çıkmıştı. Sonra öğrendim arkadaşlarımdan biri şaka olsun diye kül tablasını space tuşunu söküp içine boşaltmışlar. Bastıkça toz çıkıyordu. off offf off böyle şakamı olur ya :)[signature][hline]Kontrolsüz Güç, Güç Değildir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salvax Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Aman dikkatli olun diyim. Ben geçen hafta laptopun üstüne su döktüm. 700 dolar masraf çıktı dün götürdüm mecidyeköydeki servise. Valla sıvılar elektroniklerin baş düşmanı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 cok iyi hatırlıorum, küçükken klavyeye su dökülmüştü, napsam napsam derken, bi fikir esti aklıma, klavyeyi sac kurutma makinesi ile kuruladım =)...[signature][hline]the life is a long and endless game, the matter is how to play Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serdarankun Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 derdin neydi..çok mu ısınmıştı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bowabe Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Benim bi arkın bilgisayarının floppy sürücüsünden çay kaşığı çıkmıştı heuheauh :-) Olay önceki haftalarda eve gelen ufak misarifin hatırlanmasıyla açığa kavuştu. Olay çevre bilgisayarcılarda dilden dile dolaşagelmiştir heheuhe :)[signature][hline]Bowabe's SWG profile in Bria Galaxy: Role Player / Grenadeer, CH / Guild: KrAyT BusterS May the force be with the rebels! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbreakable Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 said: Bowabe, 30 January 2004 11:08 tarihinde demiş ki: Benim bi arkın bilgisayarının floppy sürücüsünden çay kaşığı çıkmıştı heuheauh :-) Olay önceki haftalarda eve gelen ufak misarifin hatırlanmasıyla açığa kavuştu. Olay çevre bilgisayarcılarda dilden dile dolaşagelmiştir heheuhe :) destansı bir yapıt olmuş bu olay... Floppy'e kaçan çay kaşığı...Bir kahramanlık destanı...[signature][hline]Kontrolsüz Güç, Güç Değildir... [Bu mesaj Unbreakable tarafından 30 January 2004 11:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 valla inanırmısınız bilmem benim bile klavyeden saç cıktıgı oluyo :) saç dışında, iğne, 0.5 2b uç , şeker, tuz , sıvı yağ , fln filan[signature][hline]Grandmaster Hamburger Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . Yönetim iş başındadır olaylara zamanında müdahele eder karakedi, 26 January 2004 17:47 tarihinde demiş ki: kavga etmeyin bu konu başlığında. karakedi, 26 January 2004 17:49 tarihinde demiş ki: justin sende aşık olup durma zırt pırt :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 said: Black1ce, 30 January 2004 00:59 tarihinde demiş ki: Çabuk çık o odadan her an patlayabilir!! dogru soyluyor[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 said: Bowabe, 30 January 2004 11:08 tarihinde demiş ki: Benim bi arkın bilgisayarının floppy sürücüsünden çay kaşığı çıkmıştı Benim bilgisayardada iki ram arasından 12lik zar çıkmıştı.. Yıllardır arardım o zarımı, taki kasayı açtığım gün bulup çok sevinmiştim...[signature][hline]avatar BonePART, 06 January 2004 02:20 tarihinde demiş ki: amcig aman magici de aliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 saç kurutma makinesi benim de tercih ettiğim bir yöntem ama kolada falan pek tavsiye etmiyorum ben de bi ara klavyenin arasından antep fıstığı falan çıkarmıştım saç teli ekmek kırıntısı falan artık normal hale geldiği için yazmıyorum artık[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 kLavyem bozuLdu gittim yeni kLavye aLdIm kurtaramadIk :D[signature][hline]icQ=135954330 Joe, 25 January 2004 02:03 tarihinde icq dan demiş ki: Estel sen uyku ne biLiyon mu? Estel, 25 January 2004 02:03 tarihinde icq dan gözü dönmüş şekilde demiş ki: Evettt.Yataghh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 *Bilgisayarın üstündeki kola şişesine bakar* bilmemki anakarta gelmedikçe bişey olmaz sanırım . yani tahminen :) scannerın icinde genelde susam filan oluyor benim pek zararı olmadı :) hatta scan bile edicektim sabah sabah ( sabahları biraz ucmuş oluyorum )[signature][hline]"dark tranquillity'nin her şarkısı bir büyüdür ve bu büyüyü yapmayı bilen sadece 6 kişi vardır." $aban matrix Revolutions Recep Tayyip Ermetal [Bu mesaj Deli333 tarafından 30 January 2004 20:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar