hired_gun Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 hikaye , konu ve işlenişi fazlasi ile tatmin edici ve animasyon ve karakterler bana fazlasi ile fallout'taki pipboy'u hatirlatti. Bu animeyi ilginç kılan ise ilk bilimkurgu filmi olarak kabul edilen ve 1920 lerde fritz lang tarafindan çekilen METROPOLIS ayni isme ve fazlasi ile benzeşen ortamlar.... izlenmeye değer bir anime[signature][hline]I love my solitude¹ ¹Yalnızlığımı seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Konusu neyle ilgili?Biraz özetleyebilir misin?[signature][hline]Gilthoniel A Elbereth! A Elbereth Gilthoniel o menel palan-diriel le nallon si di'nguruthos! A tiro nin,Fanuilos! Arian Elwing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 konu + reviewler için http://www.animenfo.com/animetitle,798,pttfht,metropolis.html[signature][hline]I love my solitude¹ ¹Yalnızlığımı seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Hımm saol okudum güzele benziyor...[signature][hline]Gilthoniel A Elbereth! A Elbereth Gilthoniel o menel palan-diriel le nallon si di'nguruthos! A tiro nin,Fanuilos! Arian Elwing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar