robinson Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Konsept çalışması gibi birşey yaptık arkadaşla, bir iddaa programı yapalım bakalım nasıl tutacak diye. Tutarsa geliştiricez falan. varsa ilgilenen bir baksın radyoya. http://89.149.202.94:8000/listen.pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Bu tahminlerde tutar bu programda tutar Umarım devamlılığı olur ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 sağolasın, inşallah ikisi de tutar dediğin gibi. Ya full artı full geyik olunca da sıkıyor programlar en azından bir konsept yaratmaya çalışıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Ben beğendim, konsept programların artmasını temenni ediyorum Pati radyoda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 maksat program zenginliği olsun abi, bakıyorum çoğu zaman boş program, ben club müziklerle başladım insanların sıkıldığını gördüm bıraktım. Fasıl yapıyoruz şimdi gayet güzel perşembe geceleri. Çok boş olunca ekstra bişeyler deneyim dedim. Kimse uğraşmıyor şu anda her zamanki gibi bir hevesti bitti heralde. ilk 1-2 hafta herkes arka arkaya bişiler yaparken şimdi bomboş, bu da üzücü tabi. inşallah yeni wjler alınır da azalır bu boşluk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Hocam zurich hamburg 2 zenit villareal 2 rosenborg fio 2 hocam bu kupon nolur?:D Not:Yapmayın hocam fio ve hamburg alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 WJ'likler dağıtılırken ne yapılmak istendiği, nasıl yapılacağı v.s. sorulmalı bence, insanlar ben WJ olmak istiyorum diye değil, projeyle gitmeli radyo yöneticilerinin karşısına. Hatta program tutmazsa yeniden projelendirilmeli, yine tutmazsa WJ değiştirilmeli filan. Biraz profesyonel bir yapı lazım açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 evet mantıklı, inşallah yöneticiler de buna sıcak bakar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 bence de iyi bir fikir,ayrıca şarkı seçiminide çok tuttum cuk oturmuştu ah bir zengin olsam hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 o kadar prof bişey olacaksa burda ne işi olur diyesi geliyor insanın tabi radyoda milyonlara seslenmek varken :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Milan - Livorno 0 5,50 İşte ilk sürprizimiz gs - leverkusen üst (bu da ilk yatışımız) tahminlerimiz iyi gidiyor şaka maka. olur da harbiden kuponlar tutarsa programa devam ederiz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 ben de sizin için elimi taşın altına atmış bulunuyorum... buyrun gelin: http://iddaa.listen2myradio.com ortamı şenlendiriyorum, akşama şöyle güzel bir program yapalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar