Wander Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Ps3 kutusunda 2 aylık neredeyse hiç oynanmamış bir şekilde 15 günden fazladırda kutusunda duruyor tüm kutu içeriği full şekildedir... ps3 ntsc-j 60 gb pack 2 adet orjinal sixaxıs kablosuz joistik nba live 2008 Pirates Of The Caribbean: At The World's End Ninja Gaiden Sigma toplam 3 orjinal ps3 oyunu... gran turismo 4 god of war god of war 2 3 adet orjinal ps2 oyunu ile beraber...oyunlar ps3 de çalışır haldedir full kutulu kitapçıklıdır hepsi FİYAT : 750 YTL Takas düşünmüyorum....fotolar aşağıdadır... Xbox 360 pal kutusunda askerde olduğum için neredeyse hiç oynanmamış sıfır diyebilirim tüm kutu içeriği ve poşetleri kılavuzları aynen alındığı günkü gibi durmaktadır. cihaz 02.2006 üretimdir premium pakettir ve fw dahi yapılmamıştır kutusunda pal premium paket xbox 360 fw yapılmamıştır vede liveye dahi girilmemiştir 1 senedir kutusunda yatıyor cihaz xbox 360 arayanlar bence kaçırmasın...halo 3 bile onlibe sizi 1 yıl idare eder :) fw yapacak arkadaşlarada bilgi olsun dvd rom markası samsungdur yani rahat olabilirsiniz :) 7 adet orjinal oyunu ile beraber halo 3 far cry splinter cell double agent project gotham racing 3 test drive hitman world cup 2006 FİYAT : 500 YTL psp için kamera 1.3 mp sony nin resmi lisanslı ürünü hem foto hemde video kaydı yapabiliyor sınırsız sıfır kutusunda sadece deneme ve foto çekme amacıyla kutusundan çıkarılmıştır FİYAT : 70 YTL Orjinal kutusunda sandisk 4 gb ms pro duo adaptörü ile birlikte psp nin foto makinesini denemek için kullandım sadece yani sıfır sadece kobay olarak kullanıldı kutusunda tabiikide FİYAT : 65 YTL İstanbul/Bahçelievler 0555 366 55 03 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 PS3 eğer garantili ise fiyatı çok uygun bence. Kaçırmayın derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 ntsc diyor :)= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 LOL görmemişim. *gözlüklerini arar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 PS3 ntsc olsa ne oalcak oyunlarda region sorunu yok ki. Zaten PS3'ü takacağın bütün televizyonlar multisystem'dır. Ayrıca ikisi de kelepirmiş cidden. Şu anda param olsa xbox'a direk konardım da yok işte. PS3'ü zaten babam alıcak, Wii'yi annem aldı. Artık yazın bi bilgisayar artı x360 yaparım belki ben de kendi imkanlarımla (anneannemden gelecek paralarla) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 dayı memory stick'i alabilirim, psp slim almayı düşünüyorum bu hafta içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Garantili olduğunu sanmıyorum PS3'ün, Uzakdoğu'dan gelen kaçak PS3ler piyasada aynı fiyata satılıyor çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar