DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 (Bilgisayarımı karıştırırken bir baktım ki Thalion arkadaşımız bişiler karalayı vermiş notpad e=o) Etkilendim ve sizinle paylaşmak istedim =o)) yine yollara dökülüyorum, kim bilir hayatımın ne kadarı daha , kiloetreleri sayarak, beklentiler hayal kırıklıkları, sevinçler, ayrılıklar arasında gidip gelmekle geçecek, kısacık ömrümüzün baharında, omuzlarımızda belkide taşıyabileceğimizden ağır yüklerle gelgitler arasında kaybolmaya mahkum bir iz bırakmaksızın, bir nefeslik an içinde kaderin çizdiği şekilde, kimbilir, belki başkalarının hayatlarınavurulacak bir damga, takip edilecek bir iz, karanlıkta yol gösteren deniz feneri olmak.. ama yinede omuzlarındaki o yük.. ne bırakabilir, ne bir başkasına devredebilir.. sürekli altında ezilerek.. kim bilir kaç kez altında tökezleyerek.. bakarsın omuzunun üzerinden, geride bıraktığın yollara, hala sırtında o yük, yılmadan, kimi zaman çaresizlik, kimi zaman, memnun bir tebessüm yüzünde.. kışın ortasında ıssızlıkta açan çiçekler gibi.. bakarsın yolda karşılaştığın diğer yolculara, kendi yüklerinin altında, mağrur duruşlarında, belli o yükü nicedir taşıdıkları.. bilirsin nasıl olduğunu.. taşıyan herkes bilir ne de olsa.. anlar halden.. yokmu ama o kendi yükünün her yolcuda yarattığı farklı duygular.. kimi zaman bencilce sadece kendi yükünü sırtlar, kimi zaman fedakaca sevdiklerinin yükünü de omuzlar.. gocunmadan, yorulmadan.. belki son nefesine kadar, sessiz adımlarla, o nice yolcunun gittiği yoldan.. taa ki o narin beden itiraz edene, yükü reddene kadar.. ama o zaman bile, sakince karşılar yolcu kaderini, bilir artık yolun bittiğini, sessiz bir gururla durur yolun sonunda, sakin bir bakış atar nicedir yürüdüğü yola, nicedir taşııdığı yüke.. kabullenir kimi zaman hüzünle, kimi zaman gururla yoldaki izlerini görür sevinçle, nice yolcunun geçtiği yolda, yanlız bir ayak izi, yetinir kimi o yalnız iz ile, sessiz bir nida ile, dudaklarından son yorgun nefesini.. nicelerinin daha yürüyeceği yolun sonunda.. teslim eder yükünü.. Thalion[hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Aha yine haftalık ankara yolculuğumu yapmak üzere otobüse gitmeden önce karalamıştım :)[signature][hline] MS / Linux System Admin, Backbone Administrator, VoIP Technician, NooBie C# Developer , ex pisikopat MCSE,MCSA,MCDBA,CCNA icq : 566413 msn : [email protected] There is no darkness, only ignorance.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 şiirdeki anlatım tarzı ne kadar yoğun ve ağır olsada içinde hoş bir müzik var gerçekten beğendim tebrikler[signature][hline]karga theurgist of the theurgists Hatun ooc Cleric Rojon minstrel for all Kargy Necromancer is my bish Trio look the short bastard coming! infiltrator Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar