Syn Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Werewolf said: G3NK'le başlayan akünt var zaten bende yavru. O kadar leşliğe ben bile dayanamadım, gittim yenisini aldım. g3nktekilerin taşşaklarına kurban ol sen sdfdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 o degilde nasıl istedigimiz zaman euroda istedigmiz zaman patide oynayabilioz onu anlatsanıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xqq Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 bendede var isteyene satabılırım 49k 50 ytl 18k 150 ytl 1k 250 ytl alan olursa pm atsın goruselım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 yıllardır eurobattle.net te oynuyorum, bu wepla nın artısı ne de bu kadar para veriyorsunuz accountlara, farkı nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Yok öyle ya kimsenin para verdiği vereni görmedim görürsem gülerim. Artısı insanlar id'ye göre muamele yaptığı için,düşük id kıymetli.Adam düşük id'li acc ile banlanmaya korkuyor,quit daha az oluyo o yüzden.Bide community küçüldü banlist bile baya etkili eurodakinin aksine.Yani quitsiz ciddi oyun atabilmek daha kolay wepla'da. Ama ben Euro'da EU oyunlarda çok daha pro adamlar görüyorum daha sıcak bir ortam görüyorum (misal hemen küfüre geçilmiyor 2 kişi tartışınca.Tabii bazen kendini bilmezler oluyor ama o "bazen" her yerde var) o yüzden euro'da oynuyorum bayadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 geçenlerde biri 30 tlye sattı wepla accountunu(2.el bölümündeydi) eğer yalan değilse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Fortuna said: Yok öyle ya kimsenin para verdiği vereni görmedim görürsem gülerim. Artısı insanlar id'ye göre muamele yaptığı için,düşük id kıymetli.Adam düşük id'li acc ile banlanmaya korkuyor,quit daha az oluyo o yüzden.Bide community küçüldü banlist bile baya etkili eurodakinin aksine.Yani quitsiz ciddi oyun atabilmek daha kolay wepla'da. Ama ben Euro'da EU oyunlarda çok daha pro adamlar görüyorum daha sıcak bir ortam görüyorum (misal hemen küfüre geçilmiyor 2 kişi tartışınca.Tabii bazen kendini bilmezler oluyor ama o "bazen" her yerde var) o yüzden euro'da oynuyorum bayadır. Gece 12 den sonra garena. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Arkadaşlar merhaba, Sevabına wepla hesabı geri almak üzere verebilecek var mı ? id ' si önemli değil. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lightian Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 s.a beyler wow oynamak için para lazım 3 farklı idyi satışa çıkarıyorum şu an acc alımı olmadığından en yükseğine de para istiyorum #60k -> 10ytl #31k -> 20ytl #19k -> 35ytl #12k -> 40ytl İstanbul avrupa yakasında oturuyorum beşiktaş adeks cafede ayarlanan buluşma gününde parayı alıp id ile şifreyi verebilirim. alıp kullanmak zorunda değilsiniz üstüne fark koyup kendiniz de satabilirsiniz. 5 gün boyunca bakarım sayfaya 5 günden sonra ellemem bir daha. fiyatların az olması wow accmin bi süre kapalı olması ve direk açmanın beni maddi yönden zorlamasıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Mavi said: Arkadaşlar merhaba, Sevabına wepla hesabı geri almak üzere verebilecek var mı ? id ' si önemli değil. Teşekkürler. Gerek kalmadı 293 ID li bir hesap buldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar