la_bombonera Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 - Mümkünse download edilmeden siteden oynanabilsin - Omerta, Popomundo, Travian gibi kasmalı, karakter geliştirmeli olmasın - Magic the Gathering veya poker gibi kart/masa oyunları ve türevleri olabilir - Çok arcade olmasın (beat em up, shoot em up vs.) - Göze hoş görünsün - Mümkünse ücretli olmasın - En önemlisi de oynaması zevk versin, belli bir süre sonra baymasın... şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Koaka'dan Gizli görev oynamanı önerebilirim. Risk adıyla bilinen masa üstü oyunu işte. Anlatmaya gerek yok :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 http://www.cobansalata.com/games78-bow-master.html Dünyanın en iyi oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 http://www.gpokr.com http://www.kdice.com http://www.cizbakalim.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Ya cidden bu risk adlı oyunu online arkadaşlarımla beraber oynayabileceğim bir site dosya falan var mıdır ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Benim bilgisayarda Risk var ama multi seçeneği sadece LAN ile kısıtlı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 hamachiyle halloluyor ama en az 3 kişi lazımdı sanırım oyunun başlaması için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 böyle adamı tekme tokat dövdüğümüz tarz bi oyun yok mu sopa olur ama adam sabit olacak biz dövecez fenerli döv cimbomlu döv gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Phobos said: Koaka'dan Gizli görev oynamanı önerebilirim. Risk adıyla bilinen masa üstü oyunu işte. Anlatmaya gerek yok :P e girdim üye oldum gizli görev oyununu açmıyor... okeyi falan açıyor herşey açılıyorda gizli görevi açmıyor java failed oluyor... javada falan sorun yok sorun olsa diğer oyunlar açılmaz varmı şöyle hakkaten online risk monopoly tarzı oyunlar oynayabileceğimiz site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Monopoly var mıdır ya. Aradım zamanındada bulamamıştım. Şöle netten karşılıklı oynayabileceğimiz bi monopoly lazım bana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 en güzeli ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Çokakıllıadam said: http://www.cobansalata.com/games78-bow-master.html Dünyanın en iyi oyunu. of cok pis sardı bilge iniyo mu bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 abi benide deli sardı o oyunda yeni skiller açılmıyo deli oldum nası yapıcam anlamadım bi tek 5 k lık skiller kaldı onlarıda satın almaya kasıyorum her bölüm atladıgımda para gidiyo hiç bişi alamıyore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 oyunu kapatıtm save mave var mı acaba oynda.DOWNLOADDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 otomatik save ediyo java klasörüne oyuna tekrar girdiğinde aynı yerden devam ediosn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 bilge atmak istiyorm sdga lvl 14 rank 6yım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 ben level 26 rank 10 :D gerek yok abi atmaya falan direk ordan yardırabiliyosun. he sen internetimi keser tetenet ewden devam pls şekli diyosan mlsf o olmuyo. kaç bölüm war şahsen bilmiyore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 oyun mu bitti noldu forumda level 116 falan yazıyo millet anasını satıyım. 30 da savaş yeni başlıyo dedi level 1 den başlattı credits gösterdi bitti galiba. sıfırdan açtırdı bana charı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Adventure Quest muhteşemdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Fransuxa said: oyun mu bitti noldu forumda level 116 falan yazıyo millet anasını satıyım. 30 da savaş yeni başlıyo dedi level 1 den başlattı credits gösterdi bitti galiba. sıfırdan açtırdı bana charı ? Abi oyunun kısıtlanmışını oynuyoruz sanırım. Ama eminde değilim. Siz nelere verdiniz skillerinizi? Şu ateş süper oluyor mancınıklar için olmazsa olmazı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar