owshit Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Arkadaşlar gerçekten sağlam, interaktif bulmacalı falan bir öss hazırlık seti arıyorum . Piyasada bir tek bil IQ gördüm ama pek beğenmedim sizin önerileriniz nelerdir ? Vitamin mi daha akademedia mı ? Birde sanırım vitamin setleri artık satılmıyor en son iki sene önce çıkmış kalktı mı piyasadan gerçekten sitesine falan güven olur mu sipariş için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 sitesine güven olur gerçekten kendi sitesiyse. bil iq iyidir aslındada beğenmediysen çare değil tabi. ben o setleri hiç sevmiyorum bide kanımca işe yaramıyorlar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
owshit Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Hadi patiler yardım edin şu kardeşinize öneri,yorum..vb ?:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 vitamin i de akademedia yı da gördüm. yanlış hatırlamıyorsam ikisi de birbirinin aynısıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar