karpuz Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Bu nasıl bir iştir nasıl insanlıktır yarabbi! İnsanlar her saniye ölüyor ve başka insanlar "hölölöyü bakın en güzel bu patladı" diyor... Şu savaş dursun artık![hline]Bonecrusher, 09 Mart 2003 08:18 tarihinde demiş ki: ulan forumları bir açtım karşımda bir öküz =o= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 :([hline]Mekteb-i Sultani Abe be tıkla be abe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 *! insanlığından utanır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nicotinee Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Irak (15) petrol kuyusunu yaktı ! Amerika ne yaptıgını bılmıyor lanet olası ınsanlar saldırı yaparken bıle turkiyeye bilgi verilmedi hepsi allahından bulsun dıyorum... ınsanlık dısı rezaletten baska bisi degil![hline]+ Bush televizyon karsısında canlı yayın olarak saldırıyı izliyordur PSKOPAT ADAM! her bomba dususunde oh oh negüzel vuruyorum diyordur. [Bu mesaj nicotinee tarafından 21 Mart 2003 20:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stirner Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Televizyonun karşısında oturup hiç bir şey yapamadan saldırıyı seyretmekten nefret ediyorum...[hline]Yaşam boyunca aradığımız şey belki de budur,yalnızca bu,olabildiğince büyük bir üzüntü,ölmeden önce kendimiz olabilmek için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 iğrenç bir durum..[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört.. - hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!? - üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı?? KinGpiN® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 [Bence de, ama burası forum, düzeyi koruyalım mümkünse / Nefr] [Bu mesaj Nefr tarafından 21 Mart 2003 20:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 ahh Atatürk ahh büyüklüğünü bu gibi durumlarda daha iyi anlıyorum.. :([hline][i]Did I punish you for dreaming? Did I break your heart and leave you crying? Don't you ever dream of escaping...[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackeagle Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Bu savaş Saddam ölü veya diri ele geçirilene kadar sürer..[hline]DOGDUM KONUSMAYI ÖGRENDİM, ÖNCE "BESIKTAS" DEDIM, OKUMAYI YAZMAYI ÖGRENDIM, ÖNCE "BESIKTAS" YAZDIM. YENILDİK DEDILER, "BESIKTASA" AGLADIM.. BAYRAMLARDA "BESIKTAS" FORMAMI GIYDIM. SOKAKLARDA AHMET DURSUN OLDUM.. GÜZELIM, KENDINI ILK ASKIM SANIYORSUN AMA BEN ÖNCE BESIKTASI'i SEVDIM!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Warya Dunyanın bi tarafına koyan biz Doğal güzelliği yaratan biz icine mıcan biz en iyisi hayvan olmak walla ne diyim Ol bi Aslan Yada Fill Pashalar gibi yasa :D[hline]Under My Penis November General Ultima Sux Never been a cocks ahaha uydu I seek you=151227036 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 b52 ler bizim buraya incek gibi görünüyo (sabiha gökçen.) kalkıp inmelerini seyredecez pencereden...[hline]The road remains wide open while your dreams are alive. Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackeagle Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 said: Sum41, 21 Mart 2003 21:51 tarihinde demiş ki: Warya Dunyanın bi tarafına koyan biz Doğal güzelliği yaratan biz icine mıcan biz en iyisi hayvan olmak walla ne diyim Ol bi Aslan Yada Fill Pashalar gibi yasa :D[hline]Under My Penis November General Ultima Sux Never been a cocks ahaha uydu I seek you=151227036 Onları'da avlıyolar güzel kardeşim..[hline]DOGDUM KONUSMAYI ÖGRENDİM, ÖNCE "BESIKTAS" DEDIM, OKUMAYI YAZMAYI ÖGRENDIM, ÖNCE "BESIKTAS" YAZDIM. YENILDİK DEDILER, "BESIKTASA" AGLADIM.. BAYRAMLARDA "BESIKTAS" FORMAMI GIYDIM. SOKAKLARDA AHMET DURSUN OLDUM.. GÜZELIM, KENDINI ILK ASKIM SANIYORSUN AMA BEN ÖNCE BESIKTASI'i SEVDIM!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 ilginç bişi farkettim, bombalamanın sonuna doru yangının solundaki bi binaya sanırsam değişik bi bomba attılar, küçük bi mantar bulutu çıktı falan, o bulut biraz dağılınca kanatları biraz açık devasa bir melek şeklinde kaldı bi süre.[hline] AO-Swg-WoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 -Hayatta Yaptıklarımız Sonsuzlukta Yankısını Bulacaktır (Gladyatör Filminden) O bombaları alıp yedirmek lazım malum kişilere... Garibimin Bilmemneybıl ABDsi..Mutlu oluyorlar işte böyle,silah artıklarını harcıyorlar terörle carla curla mücadele ediyoruz diye.[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar