Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bağdat canlı yayında bombalanıyor...

karpuz

Öne çıkan mesajlar

Bu nasıl bir iştir nasıl insanlıktır yarabbi! İnsanlar her saniye ölüyor ve başka insanlar "hölölöyü bakın en güzel bu patladı" diyor... Şu savaş dursun artık![hline]Bonecrusher, 09 Mart 2003 08:18 tarihinde demiş ki:
ulan forumları bir açtım karşımda bir öküz
=o=
Sosyal ağlarda paylaş

Irak (15) petrol kuyusunu yaktı ! Amerika ne yaptıgını bılmıyor lanet olası ınsanlar saldırı yaparken bıle turkiyeye bilgi verilmedi hepsi allahından bulsun dıyorum... ınsanlık dısı rezaletten baska bisi degil![hline]+
Bush televizyon karsısında canlı yayın olarak saldırıyı izliyordur PSKOPAT ADAM! her bomba dususunde oh oh negüzel vuruyorum diyordur.

[Bu mesaj nicotinee tarafından 21 Mart 2003 20:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

iğrenç bir durum..[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört..
- hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!?
- üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı??

KinGpiN®
Sosyal ağlarda paylaş

Bu savaş Saddam ölü veya diri ele geçirilene kadar sürer..[hline]DOGDUM KONUSMAYI ÖGRENDİM, ÖNCE "BESIKTAS" DEDIM, OKUMAYI YAZMAYI ÖGRENDIM, ÖNCE "BESIKTAS" YAZDIM. YENILDİK DEDILER, "BESIKTASA" AGLADIM.. BAYRAMLARDA "BESIKTAS" FORMAMI GIYDIM. SOKAKLARDA AHMET DURSUN OLDUM.. GÜZELIM, KENDINI ILK ASKIM SANIYORSUN AMA BEN ÖNCE BESIKTASI'i SEVDIM!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sum41, 21 Mart 2003 21:51 tarihinde demiş ki:
Warya Dunyanın bi tarafına koyan biz Doğal güzelliği yaratan biz icine mıcan biz en iyisi hayvan olmak walla ne diyim Ol bi Aslan Yada Fill Pashalar gibi yasa :D[hline]Under My Penis November General
Ultima Sux Never been a cocks ahaha uydu
I seek you=151227036
Onları'da avlıyolar güzel kardeşim..[hline]DOGDUM KONUSMAYI ÖGRENDİM, ÖNCE "BESIKTAS" DEDIM, OKUMAYI YAZMAYI ÖGRENDIM, ÖNCE "BESIKTAS" YAZDIM. YENILDİK DEDILER, "BESIKTASA" AGLADIM.. BAYRAMLARDA "BESIKTAS" FORMAMI GIYDIM. SOKAKLARDA AHMET DURSUN OLDUM.. GÜZELIM, KENDINI ILK ASKIM SANIYORSUN AMA BEN ÖNCE BESIKTASI'i SEVDIM!!
Sosyal ağlarda paylaş

-Hayatta Yaptıklarımız Sonsuzlukta Yankısını Bulacaktır (Gladyatör Filminden)

O bombaları alıp yedirmek lazım malum kişilere...

Garibimin Bilmemneybıl ABDsi..Mutlu oluyorlar işte böyle,silah artıklarını harcıyorlar terörle carla curla mücadele ediyoruz diye.[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

Only in My Dreams Now...Curse!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...