Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beklenen GPhone Göründü

yicit

Öne çıkan mesajlar

yalnız sorun da orada başlıyor zaten. iphone güzel ve işlevsel bir alet. kolay kullanılıyor ve kişiselleştirmeye izin veriyor. diğer pda'lardan farklı kılan özellik de bu. ancak bu blackberry değil de gberry olur sadece.. (tabi yazılımdan bahsedemiyoruz kullanmadığımız için)

yok takozlaşacaksa eğer biraz daha takozunu çıkartıp zaurus tarzı bir şey yapmaları daha çok işime gelir. (en azından taşıdığınıza değer)
Sosyal ağlarda paylaş

bunu değil ancak şunu beğendim lam çok!
http://www.sonyericsson.com/cws/corporate/products/phoneportfolio/specification/key.MobilePhoneWrapper.X1

android'i bunun gibi aletlerde görmek isteriz..
________
diyecektim de bu haberi arkadaşa da yolladım. o ise android'in çok büyük bir ortkalık ile çıkacağı için pek çok farklı modeli olacağını tahmin ettiğini söyledi..

haklı aslında. böle bişide de görebiliriz herhal ^_^

Sosyal ağlarda paylaş

orc_lord said:
dasaa aslında çok önceden beri kullanılan bi tasarım o, htc firması kullanıyor çook uzun zamandır..

eğer kullanılan tasarımdan kast edilen kjam gibi bir model ve sadece yandan açılan bir klavye tasarımı ise yapılan yorum "Pininfarina design namına yeni bir şey yapmamıştır, serçe'nin de 4tekerleği vardı.. aynı dizayn işte!" demek gibi bişi olur.

daha açık söyleyeyim, htc içerik olarak başarılı olsa bile design olarak şunun yanında ancak nal toplar..
___
gavurların yaptığı son fuarlarda bol tarafından iphone benzeri ürün çıkarttıklarını görmek hoş oldu gerçekten. japon şirketlerinin fantastik ürünleri her zamanki gib göz kamaştırıyor. bir ara onların da fotolarını koyarım.. ^_^
Sosyal ağlarda paylaş

said:
gavurların yaptığı son fuarlarda bol tarafından iphone benzeri ürün çıkarttıklarını görmek hoş oldu gerçekten. japon şirketlerinin fantastik ürünleri her zamanki gib göz kamaştırıyor. bir ara onların da fotolarını koyarım.. ^_^

2006'da çalıştığım firma ila Almanya'ya cebit'e gitmiştim ben de. O zaman tanesi 40 dolardan demo muayetinde 1-2 tane çin malı ipod almıstım. Dışarı ses veren, türkçe menülü, pdf okuyan, radyolu vs..

İşin komiği; radyosunu söküp ayrı yollamak suretile 1 konteyner malı 20 dolara verebileceğini söylüyordu adam. Bu işler nasıl azmıştır kim bilir...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...