yicit Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 konuşmak için erken ama beklediğim bu değildi.. tabii nihai ürüne kadar değişim gösterecektir sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yicit Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 aynen. ama farklılaşmak adına molozlaşabilirler de. apple'ın dizayn kültürü ile yarışmak gibi bir dert yerine, kaba ama işlevsel olanı tercih etmişler gibi. yani pazarlama stratejileri "önemli olan işlevi" olabilir, buna şaşırmam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 yalnız sorun da orada başlıyor zaten. iphone güzel ve işlevsel bir alet. kolay kullanılıyor ve kişiselleştirmeye izin veriyor. diğer pda'lardan farklı kılan özellik de bu. ancak bu blackberry değil de gberry olur sadece.. (tabi yazılımdan bahsedemiyoruz kullanmadığımız için) yok takozlaşacaksa eğer biraz daha takozunu çıkartıp zaurus tarzı bir şey yapmaları daha çok işime gelir. (en azından taşıdığınıza değer) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yicit Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 yeni bir A1018 vakası ile karşı karşıya mıyız, nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 pek güzel görünmüyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 bunu değil ancak şunu beğendim lam çok! http://www.sonyericsson.com/cws/corporate/products/phoneportfolio/specification/key.MobilePhoneWrapper.X1 android'i bunun gibi aletlerde görmek isteriz.. ________ diyecektim de bu haberi arkadaşa da yolladım. o ise android'in çok büyük bir ortkalık ile çıkacağı için pek çok farklı modeli olacağını tahmin ettiğini söyledi.. haklı aslında. böle bişide de görebiliriz herhal ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 dasaa aslında çok önceden beri kullanılan bi tasarım o, htc firması kullanıyor çook uzun zamandır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yicit Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 o zaman tasarıma takılmak yanlıs. gerçi bunu biz de söylemiştik. an itibariyle işletim sistemi arayüz gibi detaylar ile iştigal oldukları bir muamma olmanın pek ötesinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 hesap makinasına benziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 orc_lord said: dasaa aslında çok önceden beri kullanılan bi tasarım o, htc firması kullanıyor çook uzun zamandır.. eğer kullanılan tasarımdan kast edilen kjam gibi bir model ve sadece yandan açılan bir klavye tasarımı ise yapılan yorum "Pininfarina design namına yeni bir şey yapmamıştır, serçe'nin de 4tekerleği vardı.. aynı dizayn işte!" demek gibi bişi olur. daha açık söyleyeyim, htc içerik olarak başarılı olsa bile design olarak şunun yanında ancak nal toplar.. ___ gavurların yaptığı son fuarlarda bol tarafından iphone benzeri ürün çıkarttıklarını görmek hoş oldu gerçekten. japon şirketlerinin fantastik ürünleri her zamanki gib göz kamaştırıyor. bir ara onların da fotolarını koyarım.. ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yicit Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 said: gavurların yaptığı son fuarlarda bol tarafından iphone benzeri ürün çıkarttıklarını görmek hoş oldu gerçekten. japon şirketlerinin fantastik ürünleri her zamanki gib göz kamaştırıyor. bir ara onların da fotolarını koyarım.. ^_^ 2006'da çalıştığım firma ila Almanya'ya cebit'e gitmiştim ben de. O zaman tanesi 40 dolardan demo muayetinde 1-2 tane çin malı ipod almıstım. Dışarı ses veren, türkçe menülü, pdf okuyan, radyolu vs.. İşin komiği; radyosunu söküp ayrı yollamak suretile 1 konteyner malı 20 dolara verebileceğini söylüyordu adam. Bu işler nasıl azmıştır kim bilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar